- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
_DiEGO_ #1998 üzenetére
Szia!
Igen, a meglévő alaplap a linkelt. A bios frissítés az első dolgom volt, mivel valóban nem új lapról van szó, mondjuk meglepődtem, hogy két éves a legfrissebb, mintha a fapados asrock ezen a téren jobban állt volna.
Tehát a bios friss. A chipsethez tartozó csomagot már feltettem, de azóta driver sweeperrel el is távolítottam, hátha az zavar be. Felrakom megint.
Igen, az igp le van tiltva. Közben olvastam a catalyst fórumot, állítólag ha 11.xx után telepítem fel a 12.4-et vagy tegnaptól a 12.6-ot akkor az energiagazdálkodással gond lehet és az vezethet ilyen hibához.
Windows helyreállítás segítségével varázsolok egy telepítési után friss windowst, aztán újra felteszem a chipset és a vga driverét is, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest