- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy ma beraktam a gépbe egy Gainward 9800 GT-t (x2 555 BE,Asrock 770 extreme 3 mellé).Call of Duty 2 és 4-be ahogy belépek ,betöltök és kékhalál (volt h fél perc után,van hogy már a menübe). A legújabb drivert szedtem le az Nvidia honlapjáról,de mielőtt feltettem volna akkor is ezt csinálta.Majd leszedtem egy sokkal régebbi drivert azzal is szintén ez a problémám volt.Windows 7 ultimate SP1 32-bites MSDN. A kártya egyébként fél napot ment Furmark alatt és megbízható tagtól vettem + én is futattam egy órát és Diablo 3 is maxon hibátlanul megy vele.. Nem értem,azóta a Windows is újraraktam. Futtattam Memtestet is,tápom egy Hipro 400W-os nem hiszem,hogy ezekkel lenne gond.
Egy kép a kékhalálról.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest