Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
A "recepciósnak" mi köze az én szervizre várásomhoz? Ő azért van h kiszolgálja az érdeklődőket/felvegye a telót, időpontot adjon, árazás stb, esetleg engem szórakoztasson, de arra nem tartok igényt.
Megcsinálták bár vicces volt hogy,
1, Gyakorlatilag elnézést kellett kérnem hogy a megbeszélt időre érkeztem, ugyanis idézem ,
"mink szombaton nem szoktunk szerelni, biztos hogy nem ide jöttél!" gyakorlatilag le kellett játszanom a hangfelvételt.
Utána meg az az igazi undor fej.2, 90 fokos fémszelep,csak a szelep 1900 huf... mindenhol 5 max 700 ft...
3, Állítólag össze volt valamivel basva belül a gumi és így koszos lett a keze?!
Facom tudja mi volt az és nem is érdekel... ezredik gazdája vagyok a lassan 20 éves motornak, ki tudja mit és hogyan csináltak elötte és miért lenne az én problémám?4, Természetesen kézbe ment a fizetés...
A legjobb hogy amíg voltam ott, ~ 2 órát, addig nézelődtem, a shox termékek amiket szabott árakkal árul mindenki, itt jóval drágábbak voltak, a kirakott bőr cuccukat meg gyakorlatilag megette az idő és a kosz. Nagyon gáz volt h a címkés bőrnacira rárohadva a por, térdhajlatnáél meg pereg lefelé a száraz bőr, és ez új volt, nem használt.
Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz az ebayes 2k kesztyű ami nekem is van, az itt 10k, és a többi és a többi.De persze ez megint az én trollkodásom...
Ha lenne tőke, elég nagy piaci rést lehetne lefedni, ugyanis tudsz még valakit kecskeméten, akár csak boltot de inkább szervizt+boltot mondani?
Van a parilla, minimális árukészlettel kizárólag A-pro márkára ráállva, amire nem nagyon van kereslet (szvsz drága), meg a ktm és a suzuki amik csak saját márka és ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest