- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Jodanovich
senior tag
007
-
fero02
nagyúr
02
-
Kloss
őstag
1.
-
Chaser
legenda
válasz
Jodanovich #37685 üzenetére
Ez stimm, a 3600 fasza, bár nálam annyira nem kapja az ívet
-
***HG***
aktív tag
Eladó:
- 250Gb Samsung ATA133 100/100
- MSI Radeon 9250 128Mb passzív -
Steve1979
aktív tag
Keresek ATA winchestert 10-80Gb-ig
premium crt-vel Gyíkbácsi már ellátott
-
vikcsi
senior tag
Tessék szépen venni valamit...
(Árakkal)
Vegyetek sokat és sok kedvezményt kaptokZalman VF 700 al-cu
ASUS 7300GT passzív hűtéses
Független Sony Ericcson k508i
Új Intel gyári hűtők...
Blaupunkt GPS & IGO 2006
2db erősítő, 4db hangfal
Zalman cnps 7700 alcu(12cm) BOX
Logitech internet pro billentyűzet - csere is(főként usb-s bill-re)
2x512Mb DDR2 667mhz
Celeron 430(1,8ghz, 35W) új gyári hűtővel
Univerzális Thermaltake hőcsöves vga hűtő
4GB DDR2 1066Mhz CL5 Micron D9GMH
-
Kloss
őstag
válasz
vikcsi #37677 üzenetére
Hja a natix. Igen, 4e Ft az óradíjuk, de náluk sokkal rövidebb 1 óra mint nálunk
Haver mociján egy csavart kiszedtek, majd új menetet fúrtak bele, mert a régi eltökült.
Ez kb 1 órás munka volt, ami fizetéskor 2.5 órásra növekedett, ami 10k-ba fájt neki.
Nekem olajcserére 1.5 órát mondott a csaj, mondtam köszi, de ha ilyen sokáig tart, akkor valaki nem ért hozzá, így nem kell kicserélni. Olajszűrő 3500Ft, érdekes, másutt 940Ft-ért megkaptam.Szerk: GrandeP:
-
KTU
addikt
Keresek PCI FireWire kártyát, legyen rajta 4pines csatlakozó
-
Olcsi
senior tag
válasz
fero02 #37681 üzenetére
Igazából nincsen semmi baja azon kívül, hogy a télen lemerült az akksija, így csak hosszabb járás után indul önindítóval. Ha napi szinten jár vele az ember, akkor elsőre beindul rúgásra, most legutóbb másfél hetet állt, kb 10. rúgásra beindult rendesen.
A féket kellene beállítani, húz rendesen, de szerintem ha beállítaná valaki hozzáértő a karbit, akkor még f@szábban is menne.
Az első teleszkóp kotyog kissé, annak sztem nem ártana egy csere. Ezeken kívül minden rendben van a kis motorral.
Viszont csak akkor adnám el, ha nekem is megérné. Kb másfél éve vettem 75-ért... Min. 60e. Ennyi az áruk!Szerk: képet most nem tudok róla mutatni, dolgozom, de ha hazaérek, előkaparok egyet róla!
vikcsi: kméti vagyok, persze. Milyen telefonszámot adsz? Megcsinálnák olcsón?
-
vikcsi
senior tag
Én mindig natixosokra bíztam a melót, nem mondom, hogy olcsó, de jól megcsinálták mindig, ha apriliád van, akkor csak ők
Enyémen csak nagyobb munkákat csináltak, fékeket mindig én piszkáltam, gondolom neked karbis van, azért mondod a motorbeállítást, ahhoz elég egy karbi tisztítás
Hja, tavaly 4e Ft-os óradíjuk volt... -
D@ni88
addikt
válasz
ekrisztian #37670 üzenetére
na, végülis olyan gondja lenne, hogy ha csak mélyet, ami ugye tartalmaza az elektronikát, bedugom a 220ra, semmi más egyéb hangfal sincs rádugva. akkor elkezd pattogni. olyan mintha valamelyik kondi elszállt volna rajta. nagyából hasonló időközönként tolja. (feltőtődik kisül) fogalmam sincs mi lehet a baja.
De volt hogy nem búg fel, és akkor sem ad hangot, úgy nem próbáltam hogy a többi hangfal is rá vandugva, mert már itt van 4 hónapja a nyakamon szarul, csak most lett kess a javításra -
Olcsi
senior tag
Hol javítanak olcsón és jól robogót Kecskeméten? A fékeket kellene beállítani, meg max egy kis motorbeállítás szükséges...
-
GrandeP
addikt
Piros pontokat osztanék, és azért ide, mert javarészt privisek voltak... szóval amott úgy se számít.l
Egyet Kloss-nak, egyet meg kangool-nak...
Köszi a biznyiszt....
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #37670 üzenetére
Ja ha mind szar akkor kábellel kezdeném...
Bár ezt nem írta... csak h recseg ropog...
-
GrandeP
addikt
válasz
D@ni88 #37667 üzenetére
Régen volt a fürész fogasoknál egy faszi aki viszonylag olcsón tekercseltetett, ott pannon körül.... hátha még ott van... ő merem ajánlani, nem egy hangszórómat csináltattam vele...
Ellenben mióta márt nem érdekel a nagy hang, azóta nem voltam nála, kb 5 éve... szóval nem biztos h ott van...
-
GrandeP
addikt
Háj evribodri....
Reggeli első!
-
D@ni88
addikt
Hali, Kecsón nem tud valaki olyan embert, aki hangfalakat szokott szerelni?
Konkrétan egy Genius Home Theatre 5000 ről lenne szó. elkezd pattogni, mint állat és nem ad hangot. Ahhoz meg elég drága hogy újat vegyek -
Haart
addikt
Pálinkásat!
-
KTU
addikt
2.
reggelt! -
george11
addikt
Huhh banyek első.
Majdnem lekéstem
Juteszembe Fero
Én mondtam, hogy ne oda dugd el, mert előbb-utóbb lebuksz ... [link] -
Steve1979
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
kalapos #37606 üzenetére
Ez a lap mindent tud, amit egy tuning lap, még az NB-t is alul lehet feszelni
Annyi, hogy a g31 chipset miatt fix pcie-n 340 FSB a vége, ha 5200-esek 4G-n hajtottam benne, gondolhatod hogy annyira nem lehet gyeszura. MSI inteles mATX lapjai meg fakkosak sajnos, hiába ugyanaz a chipset.
szerk: faragojof : tőlem is rendelhetsz UTP kábelt akár olcsóbban, igaz a legnagyobb 5m, fele az bontatlan zacsis, kb 10-15 van, darabját odaadom 150-ért ha elviszed 1ben
van még USB nyomtató kábel, egy szatyornyi p-ata kábel is, 10-15 db sata kábel...mindezekhez kötegelő egy szatyorral
másról nem tudok
-
Sub-S
senior tag
Eladó:
Vga: X800 Pro (AGP) + Zalman ZM80D-HP
Alaplap: Abit NF7 + Zalman ZM-NB47J
Processzor: Athlon XP 1700+ (2400 Mhz)
Hűtő: Thermalright Si-97
Memória: 2x512 DDR 400
Merevlemez: WD 160GB (WD1600JB)
Egérpad: Icemat 2.0B -
Ramius
őstag
-
Remington
őstag
Keresek videokártyát 15.000 körül, kizárólag ATI érdekel!
Gari előny! -
Ramius
őstag
-
george11
addikt
-
daninet
veterán
válasz
ekrisztian #37638 üzenetére
lehet az kéne... vagy egy nagy bunkofon valami 1,5 óra beszélgetési idővel naponta... még elővenni is gáz vóna nem használnás sokat...
-
Haart
addikt
válasz
God Vazzeg #37642 üzenetére
Csak 2? Akárhány pofon ingyen van!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ekrisztian #37640 üzenetére
Nekem is digi van, semmi baj vele..
-
-
daninet
veterán
Naszóval
Barátnőm nővére rengeteget telefonál, teljesen felesleges dolgokról.. sajnos a szép szó nem működik, ha nem szólnak rá rögtön felhív mindenkit mindenért (kb mint a körömrágás olyan nála). Kellene valami megoldás vagy 5let hogyan csökkenthetné a számláját? T-mobile-os és előfizetéses a csaj. telefont elvenni egy huszon pár éves embertől nem éppen kézenfekvő, feltöltőkártya se jó mert ugyis vesz magának ujat ha nem tudnak róla ráadásul drágább a percdíj is. a hívások nagyrésze pár emberre korlátozódik, és mindenki t-mobilos.. valami családi csomagban van benne ahol kijelölt emberekkel jelentős kedvezménnyel beszél de így is sok. Nem nagyon tudom az előfizetéses dolgokat, ezért kérdelek titeket tud-e valaki valami jó ötletet.
Előre is köszi -
george11
addikt
-
God Vazzeg
veterán
3.
-
distvan1
tag
2.
-
Steve1979
aktív tag
1.
(ezek a készes gyerekek már csak ilyen féktelenek...
a munkahelyi stressznek tudom be a hasonló kilengéseket
)
-
fero02
nagyúr
válasz
fero02 #37552 üzenetére
UTP kábelek:
1 m 1 db 50 ft/db
1,5 m 1 db 75 ft/db
2 m 1 db 100 ft/db
3 m 1 db 150 ft/db
4 m 3 db 200 ft/db
5 m 5 db 250 ft/db
6 m 2 db 300 ft/db
7 m 4 db 350 ft/db
8 m 2 db 400 ft/db
9 m 2 db 450 ft/db
10 m 1 db 500 ft/db
11 m 2 db 550 ft/db
12 m 5 db 600 ft/db
14 m 1 db 700 ft/db
27 m 1 db 1350 ft/db
34 m 1 db 1700 ft/db
82 m 1 db 4100 ft/db
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest