- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Tudtok kméten olyan helyet ahol használt laptopokat lehet kapni garival?
Gyíkon kívül, mert neki most nincs
-
***HG***
aktív tag
válasz
Jodanovich #37798 üzenetére
ÁÁÁ neeem van itt még sok minden
A kégli amúgy a haveromé, a motor az öcsémé, a kocsi meg a mutteré. Van még kérdés?
-
***HG***
aktív tag
Eladó:
- Széchenyiben 3 szobás földszinti lakás 1 nagy szoba + 2 kisebb 62nm jó állapotban műanyag ablak, rácsos erkély új bejárati ajtó stb..
- Malaguti F12 Phantom robogó 50ccm amúgy 70, nagyon megy (ez szó szerint értendő
)
- Seat Toledo 1,9Tdi SE '97. 06. megkímélt állapotban
Érdeklődés esetén további infót adok
-
gheir
csendes tag
Laptop mini vezeték nélküli új egérke keresi gazdiját!
Samsung SCM-5000 Pelomax -
KTU
addikt
ÓÓÓÓ ÓÓÓÓÓÓÓÓ
-
faragojof
őstag
Atyaisten!! Meghalt a topik!! Hahóóóó! Hahóóóóóóóó!
-
aXXon
őstag
Ózd.
-
george11
addikt
Érd.
-
Steve1979
aktív tag
2nd
-
aXXon
őstag
1st.
-
Chaser
legenda
válasz
bartucc #37781 üzenetére
Nekem kicsit zsúfoltnak tűnik elsőre, jó az bárminek, az új ddr3-as lapokhoz jött ki ez a chipset, de szerencsére gondoltak a ddr2 tulajokra is
Igazából ilyet szeretnék, de ez még tényleg nem kapható sehol, árban kb egyformák, meg várom a review-kat, anélkül lapot nem veszek, most még csak érdeklődtem. Mondjuk ha a g31 lap nem megy el, akkor maradok ahol vagyok...
-
-
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #37776 üzenetére
Kicsit faggatóztam már után gyártott elemek iránt és nem volt vészes
,ha mást nem Székesfehérvárról elhozom ami nekem kell pici pézé
Alá próbáltam az egyedi kartel védő 15 mm -es aluminimum csodát és hát ha felraknám akkor már igazán nem sok marad a föld és kocsi között,le van ez ültetve kérem
,ezek után nem nagy csoda h a művház előtti jóféle lejtőn meghorzsolta a hasát
-
-
luci
aktív tag
Kecsón vagy környékén keresnék valami profi lakatost -tudom vannak sokan ,na nem ők
-
Az mégjóbb lenne ha ingyenes állapotfelmérést is végezne:mi a cserés elem ,mit szerezzek hozzá ,meg h mennyi lesz az annyi
Nyilván utána fényezni is kellene ,de mégjóbb lenne egy helyen
Az ügy nem sürgős csak érdeklődöm h mire számítsak
Nemsokára kivonatom télire ,és gondoltam még előtte megcsináltatni kess függvényében -
kalapos
tag
Nincs valakinek véletlen olcsó 2x1 gb vagy 2x2gb ddr2-es ramja?
-
vikcsi
senior tag
Kellene 20db lightscribe-os dvd, minuszos...
-
KTU
addikt
ELADÓ!!!!
HTC Touch HD (Blackstone T8282) PDA telefondecemberben vásárolt 2 év garanciával, dobozában mindenével, plusz tartalék ceruza
kisebb karcok, keresztlányom meg is rágtade csak a fólián látszik, magyar szoftveres, ahogy lesz időm készítek fényképeket
Operációs rendszer: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, Processzor: Qualcomm MSM7225 @ 528 MHz, Memória: Beépített 512MB Flash ROM , 288MB DDR RAM, Kijelző: 3.8" TFT LCD érintőképernyő, 65536 szín, 480 x 800 felbontás, Hálózat: Quad Band GSM/GPRS/EDGE/HSDPA, Kommunikáció: WLAN 802.11b/g, USB v2.0, Bluetooth V2.0+EDR, GPS: SiRF Star III, Bővíthetőség: Micro-SD (SDHC támogatás), Akkumulátor: 1350mAh Li-Ion, Méret: 115 x 62.8 x 12 mm, Súly: 146.4 g akkumulátorral együtt, Készenléti idő: 390 óra, Beszélgetési idő: 5 óra, WAP: HTTP / WAP 2.0, Üzenetek: SMS/MMS/Email/MSN, Fényképezőgép: 5 Mega-Pixeles + egy másodlagos kamera (VGA), Audio: 3.5mm stereo jack csatlakozó, Egyéb: Mikrofon, hangszóró, FM rádió, mozgásérzékelő szenzor
-
Chaser
legenda
Gyík bácsi, Gigabyte MA785GM-US2H lapot mennyiért tudsz hozni?
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kell-e frankó proci?
Celeron: 331 és 430
dual core: e2140 és e2200Mindegyikhez tudok adni új intel hűtőt...
-
GrandeP
addikt
Ma lehet h szereztem magamnak egy ellenséget...
Tuning trabi 2 parkolót elfoglalva benne a HVCS hallgatja a lakodalmas rokkot, persze máshol nem volt hely...
Hát kiszóltam a puntiból, h szóljon a gyereknek vigye innen a mecsboxot, mert nem tudok beállni, kicsit csálén állt a szája, de beállt szép ügyesen , úgy hogy még nekem is lett helyem...
-
Jodanovich
senior tag
007
-
george11
addikt
első (betűvel még nem írta ki senki
)
-
KTU
addikt
3.
-
Kloss
őstag
2.
-
Steve1979
aktív tag
1.
-
fero02
nagyúr
Nincs vkinek egy 478-as lapja eladó sorban?
-
Kloss
őstag
Nincs valakinek egy DVD olvasója eladó? Olcsójé persze
-
KTU
addikt
válasz
tibibi #37722 üzenetére
Számlával egy tekintet alá eső okiratnak minősülnek mindazok az okiratok, amelyek kétséget kizáróan valamely adott számlára hivatkozva, annak adattartalmát módosítják. Számlával egy tekintet alá eső okirat kibocsátásával az áthárított adó alapjának, összegének módosítása ? így a számla helyesbítése, érvénytelenítése ? mellett a számlán feltüntetett egyéb adatok (például helytelen cím) javítása is megtörténhet.
A számlával egy tekintet alá eső okirat nem egy fajta bizonylattípus, hanem azon bizonylatok összefoglaló neve, amelyek egy adott számlára hivatkozva, annak bármely adatát módosítják. Ennek megfelelően tehát a 2007. december 31-ig hatályos általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény (a továbbiakban: régi áfatörvény) fogalmai szerinti helyesbítő számla, sztornó számla, illetve az áfatörvény szóhasználata szerinti módosító számla, illetve érvénytelenítő számla is számlával egy tekintet alá bizonylatnak minősül, nevezze is a számlakibocsátó bármilyen néven az ilyen korrekciós bizonylatot. De ugyancsak ebbe a kategóriába tartozik bármely más, megnevezés nélkül kibocsátott, de valamely számla adatait módosító bizonylat is.
A számlával egy tekintet alá eső okiratot a módosításra, korrekcióra jogalapot teremtő tény, egyéb körülmény bekövetkezésétől számított 15 napon (ésszerű időn) belül kell kibocsátani.
A számlával egy tekintet alá eső okirat minimális adattartalma a következő:
az okirat kibocsátásának kelte;
az okirat sorszáma, amely az okiratot kétséget kizáróan azonosítja;
hivatkozás arra a számlára, amelynek adattartalmát az okirat módosítja;
a számla adatának megnevezése, amelyet a módosítás érint, valamint a módosítás természete, illetőleg annak számszerű hatása, ha ilyen van.A számlával egy tekintet alá eső okiratra egyebekben a számlára vonatkozó előírásokat kell alkalmazni. Az áfatörvény a számlával egy tekintet alá eső okirat minimális adattartalmát határozza meg (ugyanúgy, mint a számlának, vagy az egyszerűsített adattartalmú számlának az adattartalmát), mely adattartalmon felül a bizonylaton az adóalanyok bármely, általuk fontosnak tartott adatot szerepeltethetnek.
Abban az esetben, ha a számlával egy tekintet alá eső okirat alapján az adóalanynak a korábban fizetendő adóként megállapított és bevallott adója csökken, és a csökkenését az adó alapjának csökkenése okozza, és a számla korrekciójára az áfatörvény 77. §-ában felsorolt esetkörök miatt kerül sor, akkor az adó összegét érintő csökkentő tételt főszabály szerint legkorábban abban az adó-megállapítási időszakban veheti figyelembe a számla kibocsátója, amelyben az eredeti számlát érvénytelenítő számla, illetve az eredeti számlát módosító számla a jogosult személyes rendelkezésére áll.
Az áfatörvény
77. §-ában felsoroltaktól eltérő okból történő (az adó összegét bármelyik irányba módosító) számlakorrekció, illetve a
77. §-ában felsorolt okból történő, de az adó összegének növekedését eredményező, vagy
77. §-ában felsorolt okból történő, de az adó összegének olyan okból történő csökkenését eredményező korrekció,amely nem az adó alapjának a csökkenése miatt következik be (pl. téves adómérték alkalmazása), a korrekciós számlában keletkező adókülönbözet elszámolását a számlakibocsátó az eredeti időszak bevallásában (szükség esetén önellenőrzés útján) köteles rendezni.)
ennyi,
hivatkoznak is egy számlára -
alázógyík
addikt
Köszönöm HG-nek ill. Remingtonnak is a gyors és korrekt üzletet.
-
Haart
addikt
Szépjóestét még itt szigetremenésem előtt
Bemegyek és kérek egy Diumdisuzenét!
-
pohár
félisten
Btw, valakit nem érdekel egy D-Link 360R ADSL modem?
-
Ramius
őstag
-
Chaser
legenda
válasz
fero02 #37713 üzenetére
Érdekel még a 250-es 80+ táp? Te következel a sorban, lehet eladom, de 7végén lesz biztos.
Többieknek néhány eladó apróság:
pinnacle pctv stereo tuner, távkapcsolóval /teljesen kopás mentes, nem használták/, soros infra vevővel, telepítő cd-vel, 3.5k
belkin PCI wlan, antennával, telepítő cd-vel 2.5k
TP link wr542g wireless router, 5 év -kb 2 hó papíros gar budaiba / nálam nem működik megfelelően, ha nálad se visszaveszem és gariztatom/ 6k
WD 200GB p-ata hdd, pontos típusát nem tudom még, pár nap üzemideje van, 7k / ez még nem biztos hogy eladó lesz/
GB g31m-es2l 34 hó papíros lingvin gar+ zalman 7700cu only 775 lefogatókerettel, 14k 1ütt / ezt 7végén tudom átadni leghamarabb/ 14k
-
GrandeP
addikt
Úgy néz ki a téma megoldódott...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
fero02
nagyúr
válasz
Jodanovich #37705 üzenetére
Sztem 6.5 T-ás, tehergépkocsi.
-
GrandeP
addikt
Pont a puntot?
Másik autó nem jó? Van most egy 6,5-es ivecom. -
GrandeP
addikt
Jó reggeltet!
Van-e itt olyan kemény fa..ú legény, aki adna nekem 50 k-t 2 hétre, cserébe 55 -ot adok vissza?!
Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest