- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzoltann
aktív tag
válasz
Masooo #102060 üzenetére
Pár kérdés. Milyen kávékat szeretsz és milyen összeget szánsz kávégépre, örlőre és havi szinten kávéra?
Alternativaként, ha relativ alacsony befektetéssel akarsz jo kávét inni (csak nem tudjuk számodra mi a finom) , akkor valami olcsobb 30-45 ezres kéziörlő és egy 2ezer forintos V60 szerintem jobb kávét ad mint, bármilyen eszpresszoképes gép + örlő kombó 150-200ezerig.De ott van, hogy veszel egy nespresso gépet és specialty kapszulakkal kisérletezel, rövid távon olcsobb, hosszabb távon drágább. (ha nem tetszik még kis bukoval mindig el tudod adni)
-
Szabász
csendes tag
válasz
Masooo #102055 üzenetére
Én sem ajánlanám a kapszulák töltögetését. A leírtak alapján én a kapszulás gépet ajánlanám, minőségi kávéval töltött kapszulával használva.
Itt van egy jó teszt a kapszulákról: [link] az itt ajánlottakkal próbálkoznék először.
Gépnek a DeLonghi Nespresso, szerintem nem rossz választás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest