Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz
szaszandras
üzenetére
akkor erről lecsúsztam

Gaggia MM kávédarálóról mi a véleményetek? Igaziból nekem egy Gaggia Classic főzőm van, és csak az espressot szeretjük párommal
A mostani darálónk nem darál elég finoman, és meg is égeti a kávét. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szaszandras
üzenetére
Nem csoda, ennyiért.
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
szaszandras
üzenetére
és psze ott a freitomi...
de viccet félretéve, mostmár szerencsére sok korrekt hely van! fejlődik a Bp-i kv kultúra!
hamár témánál vagyunk: klasszikus olasz vonalon mit ajánlanátok? MMM-nél ok a danesi, psze, meg ott van a Spazio (újranyílt, v most mi van?) szóval, nem a 100%A-t keresném, mert a jó olasz keverék (sztem is) akkor van egyensúlyban, ha van benne egy kis R!
(20-30-70-80%, de lehetőleg a minőségibb fajtából, nem ilyen hulladék semmilyen filléres Robikából...
) nameg psze a szakszerű elkészítés, ugye...
vmi tipp hova érdemes beülni? -
fragola.6035
aktív tag
válasz
szaszandras
üzenetére
A kávé, fűszerek és egyéb aromás cuccok nem véletlenül vannak több rétegű zacsiba (már amelyik abban van), amiben egy réteg alu is van, ez őrzi meg legjobban az aromákat és az üveg.
Ezért szerintem a kiporciózás nejlonzacskóba a legrosszabb, amit tenni lehet a kávéval.Szoktam látni fűszereket celofán zacskóba kiszerelve, na a celofán nemhogy az aroma molekulákat, de még a levegőt, párát is átereszti.
-
Toobee
veterán
válasz
szaszandras
üzenetére
Csabat vegtelenul korrekt embernek ismertem meg, bar szemelyesen meg nem talalkoztunk, csak telefonon beszeltunk. Tuti visszavenne.
-
paljoc
tag
válasz
szaszandras
üzenetére
Persze, vihetsz belole jovo heten, szolj majd mikor jonnel. :-)
/en multkor fel kg egy honapos valahogy megmaradt Sidamo Suke Quto-t ajandekba odaadtam valakinek, mert attol mar cikinek ereztem maskepp megvalni. :-) Meg nem jelzett vissza, pedig nagyon kivancsi vagyok, mert elvileg annak nem nagyon kellene hogy baja legyen, bar teny hogy tapasztalatom szerint ezt a kenyesebb vonalat hamarabb erdemes elpusztitani/ -
-HajTömeg-
őstag
válasz
szaszandras
üzenetére
Valamiért nekem mind kiszakad , pedig nem tömöm meg őket

MIndig azt veszem észre,hogy levegős a tasi és van rajta egy kb 1cm-es kis hasadás
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A mostani darálónk nem darál elég finoman, és meg is égeti a kávét.
de viccet félretéve, mostmár szerencsére sok korrekt hely van! fejlődik a Bp-i kv kultúra!
hamár témánál vagyunk: klasszikus olasz vonalon mit ajánlanátok? MMM-nél ok a danesi, psze, meg ott van a Spazio (újranyílt, v most mi van?) szóval, nem a 100%A-t keresném, mert a jó olasz keverék (sztem is) akkor van egyensúlyban, ha van benne egy kis R!
(20-30-70-80%, de lehetőleg a minőségibb fajtából, nem ilyen hulladék semmilyen filléres Robikából...
) nameg psze a szakszerű elkészítés, ugye...