- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Nagyjából kezdem érteni a kávégép univerzumot. Ez alapján az E.S.E. párna lenne a leghatékonyabb, ráadásul a zaccot is dobhatja ugyanúgy a muskátlik alá a mama, mint eddig. Viszont a szabvány mögötti támogatás elég halottnak tűnik, csak olasz cégek foglalkoznak vele.
A Nespresso meg gyakorlatilag "a" kapszulás kávé amitől nem kell csodákat várni, de a választék megadja az érzést, hogy megérkeztél a fogyasztói társadalomba ahol minden a kényelmedet szolgálja.
Valószínűleg ezek közül lesz valamelyik - pl. láttam, hogy a topikban felmerült a Hibrew multikapszulás sorozat, azt hiszem valami hasonló kéne nekem, csak a legegyszerűbb bolondbiztos kivitelben. -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
MC Pite #11891 üzenetére
Dunsztom sincs mit keresek - teljesen kávé-fogalmatlan vagyok, nem én vagyok a fő fogyasztó a családban. A lényeg, hogy idős családtag aki már valószínűleg nem fog megtanulni egy bonyolult gépet kezelni vagy az 50+ év őrölt kávé megszokásról váltani egyszerűen és könnyen tudjon továbbra is kávézni. A Szarvasival száll mindenfelé a zacc mikor cseréli, szóval ebben kéne valami előrelépés. Ezért merült fel a kapszulás, de azzal meg esélyes, hogy fanyalogna az árakra, mikor magának veszi a kapszulát.
Főleg az "1 gombot megnyom és kávét ad" gépek érdekelnének, de abból csak a legalja legbutább készülékek amik nem kérdezik meg, hogy milyen hosszú meg milyen habos legyen, hanem csak lefőzi a kávét és kész. -
Feketelaszlo
senior tag
Üdv,
Kávégépet keresek 100 ezer forint alatt. Ha lehet jóóóval alatta. Nem tudom melyik technológiával melyik gyártó melyik termékvonalát - a lényeg, hogy a lehető legkevesebb idő- és energiabefektetéssel lehessen olcsó kávét inni és tiszta maradjon a konyha. Idős személy használná aki nem fog tudni egzotikus karbatnartásokat elvégezni. Eddig Szarvasi volt ami ezeket a feltételeket teljesítette is - mondjuk úgy a '90-es évek színvonalán.
A darálós sznob vonal szóba sem jöhet, a kapszula, párna satöbbi kompatibilitás nem vágós hogy van - létezik univerzális minden kapszulát kezelő gép vagy ez egy nagy vendor lock-in amire hosszú távon csak ráfaragni lehet pénzügyileg? A jelenlegi darált presszógép-kategória igazából maradhat, de csak akkor ha 100%-ban zaccmentes a lefőzött végtermék és kulturált XXI. századi konyhagép módjára viselkedik. Csipogjon ha kész, ne adjon ki baljós hangokat, stb., de azon kívül hogy esetleg nagyobb adagokat (5-6 csésze) is le kéne főzni néha nincs extra elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged