Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van egy Graef CM702 őrlőm.
Lehet ehhez valahol alkatrészt kapni?
A kávébab tartály alján lévő rész kéne ami az őrlő rész tetejét is tartalmazza. -
madmike
őstag
Kávéból többet is próbáltam már, nem volt ilyen téren különbség.
Nekem is egy Graef 702 van. Lehet, hogy az örléssel lesz a gond. jelen beállítással olyan 12s alatt nyomja át a vizet. Ha a mostaninál finomabbra állítom, akkor viszont az örlőtárcsák közé nem jutnak be a kávébabok... Nem tudom mi a megoldás.szerk: most megpróbáltam finomabbra őrölni. Folyamatosan ütögetnem kellett az örlőt, hogy jöjjön ki belőle valami és igy is jó sokáig tartott az őrlés, sok volt benne amikor csak üresen járt. Viszont igy sikerült 25 másodperc alatt kinyernem 30ml-t.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van egy Blitzwolf cmm2-m. Kedvelem, de valami kis tuning ráférne, baromi gyorsan nyomja át a vizet a kávén, bármilyenre is örlöm.
Gondolom portafiltert kéne cserélni, olyanra ami nem nyomásfokozós. Vagy komplett kart vegyek? Tudnátok ajánlani valamit (elsősorban Aliexpressről,mert nem szánok rá vagyonokat)?
Esetleg valami más mod javaslat,amivel lehet csökkenteni a nyomást? -
madmike
őstag
válasz
RetepNyaraB #5914 üzenetére
Ez a típus szerintem nem a kar nekinyomására indul, hanem programozható az 1 illetve 2 csészés mennyiség, illetve manuálisan is indítható.
Most nézem, hogy tegnap itt a hardvarapróra is felkerült egy patika 702, persze már jegelve van...
-
-
madmike
őstag
Sajna nem igazán találok Graef őrlő használtan, 35.000et pedig most nem szeretnék adni egy újért.
Néztem olcsóbb alternatívákat.
Ezekről mit gondoltok?sencor scg 6050 ss
krups gvx242Euronicsben most mindkettő jóval olcsóbb mint máshol.
-
madmike
őstag
Amugy tegnap megrendeltem a CMM2-t. Lengyel raktrából (most ajándék 4-5000ft-ért árult termosszal) 28.500.
Tampert milyet és honnan vegyek? Bármi más amit érdemes beszereznem hozzá? -
madmike
őstag
válasz
#85578752 #5857 üzenetére
A Melitta nem főz eléggé crema-s kávét. Nem adja meg azt a kávéélményt amit keresek. Tudom, hogy egy belépő karos gép sem lesz olyan mint amit egy kávézóban kapok, de a jelenlegi minőséget bizonyára felülmúlná.
Ha az mondjátok a propelleres daráló felejtős, akkor van valami olcsó elektromos örlő ami ajánlható?
Van régről egy Hario mini mill-em. Ha csak magamnak főzök akkor az rendben is van, de ha vendégeknek is kell főzni akkor inkább nem tekerném fél órán át. -
madmike
őstag
Sziasztok!
20-30e ft-ért milyen presszó gépet ajánlanátok? Új vagy használt is szóba jöhet.
Jelenleg egy Melitta caffeo bistro automata gépünk van, de nem a szívem csücske.
Szemezgetek a Blitzwolf CMM2-vel, de túl sok felhasználói tapasztalatot nem találtam. Használja valaki? Alkatrészellátása megoldott?Örlőt egyelőre nem tervezek venni, hanem egy sima darálót használnék. Ez sokkal rosszabb minőséget eredményez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest