Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#68216320 #5877 üzenetére
Szia.
Nekem van nespressótól inissia "kiskapszulás" és vertuo "nagykapszulás" főzőm is. A kicsivel általában espresso (40 ml) kávét főzünk de lehet hosszút is pl lungo 110 ml. A vertuóval széles a skála itt is van az espresso és ettől felfelé: dupla 80 ml, gran lungo 150 ml, mug 230 ml stb. Értelem szerűen a hosszabbakat szokták tejjel vagy bárminő receptek szerint készíteni, rengeteg választék van a nespresso.hu weboldalon minden szinten van leírás. Az inissia főzőt 1 ft-ért vettem, persze sok kapszulát kellett vele rendelni de azt úgyis megtettem volna. Ezt azért írtam mert szinte mindíg van valami akció, a vertuó géphez is különböző mennyiségű kapszula rendelése esetén jól leengedik az árát. A kis kapszuláshoz már régóta van után gyártott kapszula rengeteg helyen ami azt jelenti, hogy a nespressó drága kapszulákhoz máshol féláron lehet hozzájutni. A napokban láttam először a vertuó készülékhez is adaptert a coffe66 weboldalán, én nem vettem/veszek egyikhez sem ilyesmit de a kicsi gépemhez nem a nespressótól veszem a kapszulát hanem pl az említett cégtől (nespresso kompatibilis). Szerintem és az ismerőseim szerint is jó eszpresso kávét ad mindkét főző.
Viszont a szomszédban DolceGusto kapszulás gép van amelyet valószínűleg neked is jobban megérné venned mivel az meg a tejes dolgok széles skáláján mozog mindent amit el lehet képzelni. Ehhez is lehet kapni szinte minden valamire való boltban után gyártott kapszulákat olcsóbban, de itt nem vagyok annyira képben habár a szomszédoknak már rendeltem sok kapszulát és van köztük amely már direkt tejesen van elkészítve.
Viszont a nespresso gépeihez is lehet külön venni tejhabosítót, vagy ilyesmit én sosem iszom csak tisztán(és izolda).
Van a frászbukon n több csoport is a kapszulásoknak, ott különböző recepteket ajánlgatnak egymásnak, írnak a gépekről is a tapasztalatokról stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest