Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Túllépve a lényegre törekvésen [link] / törésen [link] , a téma iránt továbbra is mélyen érdeklődő(k) kedvedért levezetem:
lassan fogy a kávénk és nem fagyasztok, ezért max 1 kilót veszek. Így 15000 ft alatt marad a rendelési összeg, ezért postázási költség van, ami meg minimum 1398 Ft a Kapuczinernél, s ami nyilvánvalóan kifizetendő a termék árával együtt. Ez ekkora termékárnál számottevően dob(na) a végső áron, ezért inkább egy drágább és finomabb helyi/közeli kávéra költöm ezt az 1400 Ft-ot. Amit éppen most kíséreltem meg, s ehhez gyűjtöttem adatot. Ez lett volna az eredeti kérdésre/javaslatra a válasz.Magyarán olyat javasoltál, ami számomra egy már eleve végiggondolt, de elvetett opció volt, nem volt mit megértenem benne.
Talán az a baj, hogy látszólag nem feltételezted azt, hogy 2023-ra már én is hallottam a webes rendelési lehetőségekről, kiszállításokról, vagy azt, hogy egyszerűen nem jut eszembe ez az evidencia.
Nekem olybá tűnik, hogy ezzel a nem tudom mire alapoztad feltételezéseddel, miszerint valami új szempontot emelsz be a rendelési lehetőség megemlítésével (pontosabban az annak elvetésének okát firtató negatív kérdéseddel), illetve "a kérdés mögötti javaslatoddal" ki is merült a segíteni tudásod és/vagy akarásod. [Ide is be lehetne szúrni egy tapsikoló emojit.]
A helyzet az, hogy a többiek legalább részben tudtak segíteni, orientáltak az általam névről amúgy is ismert 7-8 pörkölő között, szűkítették a kört 2-3 helyre. Tőlük még el is fogadom a stílusomat illető kritikát, mert volt mögöttük érdemi adat is, nemcsak pusztába kiáltott szavak.
Remélem, nem voltam sértő, de azt is, hogy továbbra is végtelenül pikírt voltam.
Egyébként meg tényleg elfogadom azt, hogy egy közösséget az tart össze, ha kerüljük a pikírtséget, úgy hogy nem is zavarnék tovább a köreidben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás