- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Nem kell szétszedni. Többször leírtuk, fragola is, akinél komolyabb szerelő szakember nem kell bizonyításképp. Egyrészt értelmetlen (első három használat után pontosan ugyanúgy, ppnt ugyanoda fog lerakódni, aminek kell és aztán csak a felső pár tized gramm cserélődik) másrészt a szopászenger miatt. No offense, csak tény.
TheProb@ kazános (nem hőpatronos) gépeknél 20 perc a minimum, bármit ír, vagy jelez. Ha úgy sem lesz jó, az kuka. Nem szokott ilyen panasz lenni a dedicára amúgy. Furcsa.
-
tuzpenge
őstag
Nem próbáltad “fejjel lefelé” az összeszerelést? Tehát hogy a felső részét leteszed az asztalra, bele minden rugó, mikrokapcsoló es az alját fejjel lefelé ráillesztve…
Az nem működik, nem egyszerűbb? Nem tudom még nem csináltam csak ahogy néztem a youtubon abból gondolom ( mert magát az összerakást ott sem mutatják csak mikor már egyben van és azon gondolkodtam hogy elég szopas lehet felülről rátenni, hogy a rugós kapcsoló se essen ki de pont ráilleszkedjen a mikrokapcsolóra).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így használod a ChatGPT-t
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest