Hirdetés
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
köszönöm a tippet,be is rendeltem,avx-et ismerem,rendeltem már tőlük,egyszer fel is hívott a tulaj mikor érdeklődtem valami iránt emailben(bár ő a dedica vonalat nagyjából le is szarozta nekem,hat jó ő gondolom profi barista),úgylátszik ebben az iparban ez elfogadott,hogy utána megyunk az ugyfelnek,ez nagyon jó,napokban a Cady-s is emberke is felhivott ő mas daráló márka felé akart mindenképpen terelni,
ma is próblkoztam,erdekes ma minden 15g lassabban folyt le,első kesernyésebb lett,a második meg "penészízű"(nyilván nem csak ezt ahhoz tudnám hasonlítani)
oké ma koppra engedtem bele a daráló tartalmát,több kv ment a csészébe kb normal mennyiseg,a vége felé fel is ment a fordulatszám(ez ilyenkor nem baj? hogy a tetejet -végét- magasabb fordulattal darálja?
a kepen a mai masodik lathato ami keserű-"peneszes"lett
[kép]
48sez pedig az első mai,az is keserűbb lett de turhetőbb
[kép]
46sna és a mennyiséget mondjuk még nem állítottam be,először legyen egy optimális lefolyásidő-íz es ahhoz allitsam a lefolyó kave mennyiségét a gépen aztan ujra finomhangoljam a dolgokat vagy mi a sorrend?mert egy dolgot allitok akkor valtozik minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Milyen széket vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás