Hirdetés
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nekem is a kávé mennyisége volt a döntő. Még a kapszulások előtt, a karos gépek után volt darálós Jura kávéfőzőnk. Az ha 2 kávét készíttettél vele egyszerre akkor használt kb. 15 gramm kávét hozzá. Sajnos nagyon érzékeny volt a szemes kávéfajtákra, nehéz volt hozzá venni kávét. Itt a kapszulákba biztos csak olyat raknak, amiből jó készül, legfeljebb éppen nem ízlik.
Én karos géppel nem tudok kávét főzni, mert túl sok idő nekem. Egyébként nem is olcsó móka.Ezért tértem át a kapszulákra, de sosem voltam elégedett a kávé mennyiségével, erősségével. Ez úgy néz ki jó lesz. A gép volt 24.000 forint volt akciósan. Várhatóan még kapok belőle vissza 40 eurót is, csak a német nespresso gyorsasága nem hasonlítható a magyarhoz, szóval lassan forognak a kerekek. Ez azért a töredéke a darálós gépnek. Egy kapszula ideszállítva kb. 200-210 forint. Ez nem olcsó valóban, viszont mindenkinek mások a preferenciái, mire költ szívesen. Nekem a kényelem, a gyorsaság és az íz miatt megéri a nespresso-val együtt használva, az Illy kapszulástól meg elköszönünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás