Hirdetés
- Mobil flották
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Bandus99
üzenetére
Hosszú ideje nem szórakozok a gőzzel való habosítással, százszor próbáltam, sohasem volt megfelelő, legfeljebb kielégítő az eredmény. Bár emiatt szereltettem a baby-re Rancillio gőzkart a gyári Gaggia műanyag izé helyett, de nem használom. Időnként elkap azért a vágy megnézek 1-2 videót (Dritan Alsela nagy kedvenc
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
Mr.Csizmás