Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Ma volt fejlemény a kártyámmal kapcsolatban, de nem akarom tovàbb offolni vele a fórumot.
Ma sikerült egy segítőkész ügyfélszolgálatost kifognom.
Hívtam őket tegnap is az nem tudott segíteni hívjak más szàmot, Ő erre nem làt rà. Végül tegnap még egy emailt küldtem, vissza írtak, hogy fogadtàk.
Nos akivel ma beszéltem Ő annyit mondott, hogy nincs semmi baj az Amazonnal próbàljam nyugodtan meg újra ( magamban közben, hàt nincs kedvem újra a problémàhoz, letiltogatàshoz )
Mostansàg sok volt az adathalász tevékenység és jobban oda figyelnek erre az oldalra, de beszéltük, hogy lehet pont az Alzàval is szívtam volna mert volt, hogy ott történt ilyen és azt figyelték jobban. Rosszkor voltam rossz helyen mert Én csak vàsàrolni szerettem volna ennyit mondott. Meg, hogy inkább a webkártyàmra utaljak àt pénzt és azzal fizessek és akkor nem a fő kàrtyàt bukom. Annyi a lényeg levette a kàrtya felfüggesztést, illetve mikor mondtam neki az önkiszolgáló kasszàs fizetést mondta, hogy csak az internetes vàsàrlàs lett nekem le tiltva azért sikerült.
Tehát akkor van újra k6 40e körül vagy AVX cg 67 körül vagy YouTube tesztben még talàltam kettőt : Fellow ODE vagy a Baratza Encore. Ő róluk mit lehet tudni?
40 körül kézzel őrlünk vagy 60-70 ért elektromos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás