- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
válasz
KisApám #13123 üzenetére
Nekem a SPAR Prémium anno nem jött be(igaz még régi Sage őrlöm volt csak), karácsonykor viszont kávé szűkében voltam, és gyors kellett, ezért kipróbáltam két Tesco Finestet (Brazil, Sumatra), egész jók, persze nyilván közelébe nem érnek a Kapucziner, Impresso vonalnak, de nem is velük kell versenyezniük.
Új őrlővel, ha ezek elfogynak, lehet futok még1 kört SPAR-osokkal.
-
lojzi1
csendes tag
válasz
KisApám #13123 üzenetére
Mindegyikből sikerült elfogadhatót venni, amikor nem volt más opció a környéken, de nekem az volt az érzésem, hogy semmi garancia a következőre, ha az előző jó volt. Vagyis nagyon nagy a szórás. Gyakran ősöreg tételek vannak a polcon, különösen vidéki üzletekben, láttam már 1,5 éves is a saját szememmel.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
KisApám #13123 üzenetére
Spáros az áráért jó teljesen (vagy az volt, mikor még ittam ilyeneket). Nézd meg a pörkölést. A teszkót, mint céget bottal se piszkálnám, arról nem tudok nyilatkozni.
De összehasonlításom sincs a fenti alapvetés miatt. L'Or mikor elkezdték forgalmazni itthon, meglepően iható volt. De ez is még az Aldi barista edition korszakomból infó. Lavazza Oro nem rossz, többi passz. Ja Dallmayrt ittam már kávézóban etiópot, ami finom volt, de olyat boltban nem látsz, vagy nevetséges áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Xbox Series X|S
- Microsoft Edge
- Küszöbön az androidos PC-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest