Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kéthetes üzemidőt is összehozna a Huawei Mate 80
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
danbenzin
üzenetére
öhhm hát nekem egy dolog jut eszembe a megmondja mivel próbálkozzon: edzőm nekem is megmondja hogy először a 8kg kézisúlyzóval kezdjek. Vsz nem lesz jó kimenetele ha a 16-ossal kezdek de biztos nem fogja akaratom ellenére kivenni a kezemből.. Csak nem fogom elbírni
, és a vállam is szétmegy.. (és ezt most általánosan mondom, saját tapasztalat, én is szenvedtem tavasszal etióppal aztán átnyergeltem brazilra pl, sokkal nagyobb élvezet volt akkori tudásommal...)- most meg már az ízlésem miatt fogok inkább legalább félig sötétet venni, ízlés miatt - illetve _annyira_ nem jó a felszerelésem hogy egy ultra-világos afrikaiból kihozzam azt ami benne lakozik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és a vállam is szétmegy.. (és ezt most általánosan mondom, saját tapasztalat, én is szenvedtem tavasszal etióppal aztán átnyergeltem brazilra pl, sokkal nagyobb élvezet volt akkori tudásommal...)- most meg már az ízlésem miatt fogok inkább legalább félig sötétet venni, ízlés miatt - illetve _annyira_ nem jó a felszerelésem hogy egy ultra-világos afrikaiból kihozzam azt ami benne lakozik
.
Mr.Csizmás