- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pető bá' #11656 üzenetére
Úgy rémlett / úgy kaptam pár hegyen a FW-ot, hogy nincs rajta annyi tejhab mint a lattén, meg nem utólag öntik bele a kávét, hanem az elején mint a cappucinonál.
Én amúgy kb lattét vagy fw iszok ahogy elnézem(mikor mennyi lesz a tejhab), vagy ugyanezt hideg tejjel (100-150ml a 22/34ml kávéhoz).
Mondjuk eredendően angolul szoktam rákeresni a kávé arányokra, szeretem mikor amerikai(?) találat jön, és ilyen találatok jönnek (az olaszos 1:2 helyett):
Coffee's golden ratio is 1:18 (1 gram of coffee to every 18 grams of water). If you want a stronger cup, use a ratio of 1:15 or if you want a lighter cup, use 1:18.
Kóstolás:
Vettem egy ilyet, jöttek vendégek, biztos ráharapnak majd. Nem tették.Én szeretek mindenféle tejes, kávés italt, és eredendően az ízesítetteket is.
Na, ennek olyan kiciócó őröltkávés íze van, olyan fura, kesernyés... nem tudom milyen; szerintem a frissesség hiánya és a túl durva őrlés is bejátszik. 3 sec alatt lefolyt.
Őrlőbe beraktam, még vastagon sercegett mikor áttekertem.
Ellenben nem ajánlott ez műveletsor, mert összeragacsozta úgy a K2-őt, hogy ecsettel nem tudtam kitakarítani, ki kellett mosnom - remélem a csapágyakat nem hatotta meg.
Nyitott kosárral tilos használni, kivéve ha fél négyzetmétert összeakarunk fröcsögni szuperragacsos izével. A Dedica gyári túlnyomásos kosarával is elég gyorsan lejött és úgysem lett jobb íze.
Ha következőleg extrára vágyok, veszek inkább kávéfűszert, és a rendes kávéra rátolom én a csészében. Nejemnek bejön szerencsére.Szóval van valami abban, hogy a bolti őrölt kávét ne nagyon erőltessük.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Kross evado 3.0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral +táskával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest