- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
Peterhappy #1886 üzenetére
én nem szoktam fagyasztani,de az álmoskönyv szerint igen.
de ha már fagyasztasz,lehet érdemes negyedkilónként elosztani. látom megelőztek a válasszal.
-
iatti
aktív tag
válasz
Peterhappy #1882 üzenetére
azt nem tudom hogy a gépeden mit vennél észre,de kotyogónál is kijött a különbség. a gondolások még most is 4400ft a kiló.
-
iatti
aktív tag
válasz
uffneked #1788 üzenetére
én mindjárt az elején próbáltam előhúzni a piros hetest.az első lépcsőt kihagyva/graef/ mindjárt a középmezőnyben indítottam,egy mazzer minivel.mégis csak 12kg a picike
most is az van meg már kb 2éve. vagy mondják a kézit. biztos jók,de nekem nincs kedvem reggel az ágyból kipattanva 20-30-40s tekergetni.
-
iatti
aktív tag
válasz
Polarstar #1677 üzenetére
én bialetti mini expressel kezdtem.annál is észre lehetett venni a különbséget egy jobb minőségű kávéval.talán pacific coffee meg kapuziner volt benne próbálva.nem használtam sokáig,egy fél év múlva léptem feljebb.de ezek a masinák azért csak kotyeszok. messze van a presszókávétól a kinyert cuc
amit meg a gc-vel csinálok,abban meg "megáll" a kanál. persze a vödrös kávés erre meg azt mondaná,ez meg már kv "sürítmény",ez már méreg
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks #1499 üzenetére
a kolléga méri a lefolyó kávé súlyát,ezért mond grammot.ez pontosabb számítást ad.de ez már "űrteknológiai" kávékészítés
-
-
iatti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest