Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Én temun vettem rózsafa kart.. 8-9 ezer volt. Nagyon minőségi "ahhoz képest". Szégyenlem hogy mennyi mindent rendeltem temuról és tényleg addiktív, de egyszerűen a "sznobizmusos kávézás-t" (értsétek a megfelelő értelemben) kihasználó árakat nem voltam hajlandó (és mostanság nem is tudtam volna) kifizetni...
10-11gr-hoz csakis egyadagos kosár! Duplásba még fölötte egy csomó víz elfér, sajnos egy főzet tényleg csak akkor lesz jó ha a kosárban annyi őrlemény van amennyi kitölti a teret, mert különben fölötte víz lesz..
Vendégségnek nagyon-nagyon bejött a brazil kávé! (AVX) Muternak kifejezetten, mondta hogy a (refluxos) gyomra meg sem érezte... Gondolkodtunk kicsit mitől lehet, én azt valószínűsítem hogy 11grammot kb 24ml vízzel csapoltam, annyira "tömény" és annyira kevés víz hogy a keserű-ingerlést kiváltó anyagok nem tudnak még kioldódni a vízbe.. (Meg valaki írta hogy ez amúgyis lágy fajta) Főleg ahhoz képest hogy a nespresso gépnél a hosszú kv azt jelenti hogy egy deci vizet tol át a ki tudja mennyi (6-7gr) őrleményen..
Ami kényelmetlen volt hogy ugye egyadagos kosárhoz lőttem be a főzést, nem szedtem elő a duplát úgyhogy 2x5 csapolás némi időbe telt
.
Rugós tamperem olyan hogy körkörös minta van az alján amire van hogy feltapad az őrlemény, zavaró.. Ez meg mitől van? Olajos lett az őrleménytől szépen lassan és az "tapasztja rá"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- PlayStation 5
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest