Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nubreed
üzenetére
Az az érték a Patchere vagyis javítófoltra vonatkozik. Az meg fontos, mert javítják a terméket menet közben.
Javaslom, ha ennyire nem akarod, hogy újabb verziót kapjál a Kasperskyből, akkor használj más terméket. Egyik verzió sem tökéletes, de folyamatosan javítják őket. -
-
Jack Oneill
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Felreertes ne essek, senkit nem akarunk lebeszelni a Kaspersky hasznalatarol 😄😄 Tovabbra is egy nagyszeru vedelemnek tartom, annyi a helyzet, hogy vannak, akiknek jelentosen lassitja a gepet, es rengeteg dologba beleszol. Sok a felesleges resz benne, sok helyre beleeszi magat, hangkartya, halokartya stb. Az eros vedelemnek ara van. Van, akit nem zavar, nem jelentkezik nala problema. De akinek nincs ilyen jellegu baja vele, hasznalja nyugodtan. Erre jok a 30 napos probak.
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Az olyan valid programokat amiket letilt a fent említett beállítás miatt, 3 kattintással vissza lehet emelni a trusted csoportba. Nekem ez nem probléma. Egyébként köszi, lehet, hogy teszek egy próbát az ESET -tel.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Az ESET-ben is van alkalmazasfigyelo, ami az alkalmazasok megbizhatosagat es viselkedeset felugyeli. Kezire es automatara is lehet allitani. Nekem az altalad leirt modszer tulzas, nem hasznalnam soha. Tudataban vagyok annak, mit szedek le es mit inditok el. Korabban pont ezt kifogasolta Plag, hogy nem engedte elindulni a Modern Warfare-t, mert veszelyes alkalmazasnak sorolta be. A funkcio maga szerintem jo dolog, de a patanoiat en mellozom.
-
nubreed
veterán
válasz
Szellem.
üzenetére
Elolvastam, most már tényleg.
Minél kissebb az érték annál hamarabb tölti le az update -et. Ha beálítok egy 2000000 körülit az remélem hónapokat jelent majd. Bár most a "a" patchet már meg várom.#9488 Jack Oneill: A KIS -ben az egyik legjobb képesség szerintem, hogy be lehet úgy állítani, hogy semmilyen ismeretlen program ne tudjon lefutni és a még a digitálisan aláírt programok futását is le lehet tiltani. Így ha bármi újjal szembesül a KIS, amit nem ismer akkor nincs az az isten, hogy az lefusson. Lehet, hogy túlzott paranoja de én így szeretem használni. Ezt az Application Control alatt lehet szabályozni: Trust Digitally Signed Applications elől kivenni a pipát, illetve Trust Group for unknown applications: "Untrusted". A kérdésem az, hogy az ESET tud ilyen szintű védelmet hasonló módon mint ahogy a KIS -ben van?
-
csaba1203
addikt
Úgy látom lassan zárni kell a topikot, mert mindenki átáll....
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csaba1203
üzenetére
Detto én is
ESET van most fent és minden sokkal könnyebb. Nagyon jó a kaspy, erős védelem, de minden más, hogy nem ő van a gépen. Nagyon fogta a rendszert és ezt sokáig nem akartam elismerni. Sokkal fluidabb minden, a védelem meg bőven megvan szintén.
Ettől függetlenül érdekel a Kaspersky életútja, ki, mit számol be róla
-
-
-
-
válasz
nubreed
üzenetére
Nekem felrakta, mert nekem át van állítva az UpdateTarget. Ha érdekel, keress vissza a topikban le van írva a menete.
Amúgy jelenleg azért érdekelt csak, mert leírták, hogy teljesítménybeli javításokat tartalmaz elsősorban. A JátékMód működik minden esetben feljön az értesítés. Pattogósabb minden, de ezt majd pár nap múlva erősítem meg. Jelenleg F-Secure IS-t használok, aminél gyorsabb terméket jelenleg nem tudok. -
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszönöm!
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ismerem a KAV Removert, régebben már használtam is, azt viszont nem gondoltam volna, hogy a a Win eltávolítója ilyen gyenge. Akkor teszek majd újra egy próbát vele. Kell a KAV Remover használata előtt egy sima Win uninstall és csak ezután futtatni a KAV Removert vagy mehet egyből ez utóbbi? Erre már nem emlékszem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
Nem! Semmi köze hozzá. Az a win saját eltávolítója, ami elég gyenge, mert rengeteg visszamardt elemt hagy. Vagy letöltöd a KAV removert (google-be beütöd, hogy KAV remover), vagy telepíted a revo unistallert és a programokat azzal szeded le, a win eltávolítód szerintem felejtsd el.
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hát én a Win eltávolító alatt azt értettem, hogy Control Panel/Programs and Features és innen eltávolítva. Itt nem a KIS saját eltávolítóját használja?
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Win eltávolító. Ez lehet, hogy nem elég? Kell neki egy KAV Remover is?
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, úgy próbáltam.
-
nubreed
veterán
Rajtam kívül kívül tényleg senki másnak nincs olyan problémája a KIS -sel, hogy kivétel nélkül az össze böngészőben (én FF -el és Edge -el próbáltam) a nagyobb fájlok letöltése sosem sikerül? Állandóan hibára fut, van hogy 1 bitet sem tölt le belőle van hogy eljut mondjuk 20-30% -ig aztán megáll. A nagyobb fájlok alatt kb az 100 megánál nagyobb fájlokat értem. Teljesen mindegy, hogy milyen weboldalról vagy akár ftp -ről akarok letölteni, mindegy az is, hogy http vagy https -es az oldal, ha be van kapcsolva a KIS mindig ez van. A 21.2 -es verziótól kezdve csinálja ezt nekem. Abban a pillanatban ahogy kikapcsolom a KIS -t, az összes letöltés működik csont nélkül. Dehát ugye ez hosszú távon nem megoldás.
Már próbáltam azt is, hogy egyesével kikapcsolom a védelmi modulokat, hogy rájöjjek melyik okozza, de ez nem segített, csak akkor nem állnak meg ezek a letöltése ha teljesen kikapcsolom a KIS-t. Érdekes módon a torrent működik bekapcolt KIS mellett is.
Van bárkinek bármi ötlete esetleg megoldása?
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem.
üzenetére
Ez olyan mint amikor valaki azt mondja jól elvan egy 1500Ft-os egérrel amit az asztallapon mozgat egérpad nélkül, mert ugye még nem próbált egy 15-20k-s Razer, Steelseeries, vagy Logitech egeret minőségi szövet egérpaddal.
+ az is bejátszik, hogy nem mindenkinek van "igénye" a gyorsaságra, vagy egyszerűen nem érzékeli a különbséget, nem annyira kifinomultak az érzékei stb. -
Sokan akik azt mondják, hogy a Kasperskyvel nincs bajuk, meg nem fogja a gépet, akkor veszik észre, hogy még sem igaz az állításuk, amikor például felraknak egy Esetet. Lásd épp a Te példád. Ahogy írtam a másik topikban, már nem az a kérdés, hogy melyik a legjobb termék, hanem az, hogy melyikkel van a legkevesebb gond, és melyik terheli legkevésbé a használt dolgokat a gépen.
-
-
Medve32
újonc
Sziasztok! A tanúsítvány hiba nálam akkor szokott előfordulni mikor az alaplapi elem (CR2032) lemerült! (Most is ez a gondom, épp elemcsere volt és jó lett). A biosba már a dátum is át van állítódva több évre visszamenőleg meg az óra is el van állítódva. Elemcsere után biosba lődd be a dátumot és minden böngésződ megjavul.
-
Cs1csó
titán
válasz
Frenky89
üzenetére
Amúgy maga a Firefox dobta ezt az üzenetet, és nem a vírusirtóm, ma már egy másik vírusirtóval is ugyanezt a képet dobta:

Olvasd ez ezt: [link]
Az oldal üzemeltetőjének kell felvenni a kapcsolatot az illetékesekkel, akik a tanúsítványokat kezelik, kiadják stb. de ezt az oldal üzemeltető tudja megtenni.
-
-
-
-
Frenky89
addikt
Van esetleg tippetek hogy mi okozhatja azt, hogy az egyik gépemen (Win10 + KIS) folyton az alábbi üzenetet kapom, ha meglátogatom ezt az oldalt (FF, Chrome, Edge, tökmindegy melyikkel)?
Ha uninstallálom a KIS-t, akkor még ez sincs, hanem a böngészők vannak megőrülve, hogy valami gáz van a tanúsítvánnyal. Mindeközben, egy csomó más eszközön kipróbálva egy rakat más böngészővel (mondjuk KIS nélkül) minden oké, biztonságosnak ítélik a böngészők a tanúsítványt.
-
nubreed
veterán
Egyszerűen nem értem, miért vette ki a Kaspersky a verzió upgrade manuális tiltásának vagy engedélyezésének lehetőségét. Pontosan ezért utálom ha ezt nem lehet szabályozni, mert sokszor az új verzióban rendszerint valamit elbasznak és nem tudom hogy patch kell hozzá, hogy az az új verzió tényleg használható legyen. Nagyon idegesítő ez. Ha már magában a programban nincs ilyen, legalább valami registry hack nem létezik vagy bármilyen megoldás erre?
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
A Rescue Disk egyfajta önálló operációs rendszer tehá a Windows rendszered betöltődése nélkül tudja átvizsgálna a gépet. Ha már nagyon korrumpálódott a rendszered akkor ez a legjobb választás.
+ ez akkor is jó, ha pl. a vírus blokkolja a rendszer egyes szolgáltatásait stb. tehát kvázi használhatatlan a gép, ezt lefuttatva még az oprendszered betöltése előtt leírtja amit le kell.Ha a Kaspersky vírusirtóval - ami telepítve van vagy telepíted - csinálsz a már működő rendszeren egy vizsgálatot akkor a nagyon mélyen beásott dolgok akár fedve is tudnak maradni.
DévacsenSzerintem ha valaki ilyen szinten informatikusa akkor elvárható az angol nyelv tudása, hiszen a szakmai dolgok nagy része is angolul érhető el.
-
Dévacsen
senior tag
Hátha érdekel valakit..Már magyar nyelven is elérhetők a Kaspersky ASAP képzései
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a különbség ha a Kaspersky-t futtatom le a Windows 10 alatt és ha a Kaspersky Rescue Disc-et?
Valahogy el lehet indítani a Rescue Disket vezeték nélküli billentyűről, ami csak a Windows alatt látszik vagy kell vennem vezetékes billentyűt? -
Dumi86
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Ezt még tavaly karácsony előtt írtam: "Nálam az update target értéke : 262143 Ez így mit jelent?" Ezért lepődtem meg egyik nap hogy most meg ez a 6ezres szám van csak. Így nem hiszem hogy hetek múlva jön majd csak patch(vagy 21.3?). Szóval automatikusan is módosítja az update target számot? Na ez nekem új

-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Valóban javítottak egyes funkciókon, így gyorsabbak lettek dolgok. Nálam a KAV-al sokkal pattogósabb a rendszer, mint a KIS-el.
-
-
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Amúgy most azt nem tudom hogy is lesz ez ?
Jön majd a 21.3 aztán 21.4 és így tovább? Avagy mindig egy adott verzióig javítják az adott év kiadását és azt patchelik? Mondjuk így hogy itt a 21.2 így már sok értelme nincs a 21.1et javítgatni külön.Jah update target átírásnak már nem biztos hogy van értelme. Nálam alapból 6002es szám van regeditben. Gondolom így hamar jön a patch is. Régen egy alap 264ezres szám volt.
-
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Milyen pattogós lesz ha még patch is jön 21.2höz
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nincs animáció. Csak frissítéskor. Hogy ez bug vagy sem azt nem tudni.
A böngésző beépülő nem befolyásolja azt, hogy weboldalon keresztül megvédjen a vírusoktól.
A keresési találatok, stb., nem fog működni, de ez nem szorosan a védelem része. -
-
nubreed
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
1: Sajnos nem igazán figyeltem, de amikor valamit blokkol a KIS akkor mintha lenne animáció.
2: én se használtam soha, ha a böngészőbe beépülő addonra gondolsz.Nekem is van kérdésem: nektek a 21.2 -es KIS nem cseszte szét a Firefoxot abból a szempontból, hogy ha FF alatt egy nagyobb file-t le akarok tölteni akkor megáll valahol és nem tölti le egyszerűen. Ha kikapcsolom a KIS-t akkor minden további nélkül letöltődik. Próbáltam MS Edge alatt is, ott nincs ilyen probléma bekapcsolt KIS -sel. Próbáltam azt is, hogy egyenként ki kapcsolom a modulokat, hogy kiszűrjem melyik teszi, de ha csak így kapcsolgatok ki egyesével akkor MINDIG produkálja a hibát, tehát csak akkor nem ha teljesen kikapcsolom a KIS -t. Másnál nincs ilyen?
Itt szoktam tesztelni a letöltési sebességet: [link]
De igazából sehol sem működik nagyobb fájlokkal. (1Gb+) -
Dumi86
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
1. nálam csak akkor van animáció amikor elinditom a gépet és amikor adatbázis frissités van(gondolom ez a jó működés,mert tiszta rendszerre raktam fel a 21.2öt)
2. soha nem használtam majd valaki aki jobban tudja biztos előkerül
Én kérdésem: Mit mutat a feladatkezelő-memória-nem lapozható készlet? Nálam elég gyorsan növekszik,bár nem a végtelenségig. Kb 300mb körül megáll több napi gép használat után.
-
Jack Oneill
veterán
Két észrevétel/kérdés.
1. Másnak sincs ikon animáció?
2. Ha nem használom a privátböngészés, bankvédelem, stb, akkor a védelem Kaspersky-től bővítményt el lehet távolítani? Vagy ez kell a webvédelemhez? -
Jack Oneill
veterán
Na hát én őszinte leszek, de nálam eddig pörgősebb a rendszer. Eddig sem volt bajom vele, viszont most érzem a régi verzió után. Hamarabb indulnak a programok, gyorsabb a böngészés, DE!!! böngészőből mért speedtest továbbra is kicsit megfogva, nem annyira, mint az előző verzióban, de azért megfogva, viszont speedtest alkalmazásból mérve fullon jön a net. Majd mindjárt indítok pár letöltést torrenten, aztán kiderül.
-
nubreed
veterán
Hát ez a 21.2 -es jó szar lett. Firefoxban megfoja a letöltéseket, ha elindítom bármilyen fájlnak a letöltését, el jut egy bizonyos % -ig aztán megáll. Ha újrapróbálom a letölést az sem segít. Abban a pillanatban ahogy kikapcsolom a KIS -t, csont nélkül működik a letöltés.
Most uninstallálom és újra telepítem frissen, hátha az segít.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Sajnos így működik a Kaspersky. Nem nagyon foglalkoznak a magyar nyelvű oldallal.
-
Jack Oneill
veterán
My Kaspersky-ből ha letöltöm a programot, már az új jön le. De hivatalos oldalról még a régi, milyen degeneráció már ez?
-
nubreed
veterán
Nekem is letöltődött a 21.2 -es KIS. Pedig nem kértem/nem akartam. Úgy látszik tényleg ki vették a programból a verzió frissítések kezelhetőségét. Ha jól emlékszem felmerült itt, hogy a 21.2 -esnél érdemes egy teljes uninstallt csinálni majd egy friss újra telepítést, meg tudná valaki erősíteni, hogy tényleg így van? 20.valahanyasról frissített nekem pár hete a 21.1 -re és ma pedig a 21.2 -re.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minél kissebb az érték annál hamarabb tölti le az update -et. Ha beálítok egy 2000000 körülit az remélem hónapokat jelent majd. Bár most a "a" patchet már meg várom.
Jön majd a 21.3 aztán 21.4 és így tovább? Avagy mindig egy adott verzióig javítják az adott év kiadását és azt patchelik? Mondjuk így hogy itt a 21.2 így már sok értelme nincs a 21.1et javítgatni külön.