- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Ugyan ezt tudom én is megerősíteni sajnos! FF és Chrome alatt csak a Titkosított Kapcsolatok ellenörzésének kikapcsolása segít! Edge alatt megy minden faszán. Magam részéről csak tesztelni meg utánajárni akartam a KIS-el kapcsolatban. Nekem ez továbbra sem szimpatikus. Plusz ma leveleztem dqdb kollégával és ő megerősített, hogy ez a Titkosított Kapcsolat ellenőrzés teljesen felesleges. Sajnos azt kell mondjam, hogy a Kaspersky ragaszkodik olyan technológiához, ami felett már eljárt az idő és értelme nem sok van. Probléma viszont annál több! Modernizálni kéne már a programot és nem ugyan azt a szemetet kiadni évről évre. Valljuk be nagy változás nem történt az elmúlt években. Probléma annál több!
A másik meg leszokok a Chrome és FF böngészőkről. Nagy megelégedéssel használom az EDGE-t. Abba legalább nem tud belepiszkálni egyik AV sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Baldur's Gate 3
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest