- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #5930 üzenetére
Rendben, ezt értem és tudom. Azonban, akkor sem normális, és nem tartom annak, hogy egy egy antivírus ennyire lefogja a hálózati forgalmat processzoridő miatt!
Azt nem tudom, hogy a többi termék hogy viselkedik. Az biztos, hogy 3 termék nem ugat ennyire bele ebbe: Nod32, EAM, és a Defender.
Egyébként, nem véletlen volt szó a vírusirtó topicban arról, hogy a legtöbb Av termék mennyire rossz és fölösleges megoldásokkal dolgozik.Azt meg pont rólad nem nézem ki, hogy vírust kapnál! Elég régóta ismerlek ahhoz, hogy tudjam, tudatos felhasználó vagy. Azt hiszem Defender mellett sem kaptál be semmit!
Nálam meg pont az az alap, hogy egy 3rd party szoftver ne szívasson meg sehogy! Nem azért veszem ezeket a termékeket, hogy utána még én szívjak velük.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest