- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Robitrix #176 üzenetére
Azonos kategóriás Xiaomi nem olcsóbb a Samsungnál, Applenél. Már egy árban vannak. Persze ha régebbi modelleket nézel ott a Xiaominak nagyobb az értékvesztése, ezért az 1-2 éves azonos kategóriás modell olcsóbb Xiaomiból. Ha ár/érték bajnokot akarsz, akkor a Realme vette át a Xiaomi helyét.
-
válasz
Robitrix #176 üzenetére
Azért a virtuális csodaszenzor egész sok modellben (pl a tiedben is) benne van: [link]
A két rendszernek amúgy tök más a memóriakezelése, a saomis 8 gigával sem mész többre mint a szifonos 4 gigával, ha közben mindent kilő.
A 4.7” az valakinek pont, hogy előny. A nagyobb =/= jobb…
Felbontás már az SE-ben is bőven elég, főleg akkora méretben.
A képfrissítésen való rugózást sem értem sokszor (játékoknál sem), főleg amikor olyan metaforákat alkalmaznak, mint a diavetítés egy fluid animációra, hiába csak 30/60 fps.
A felbontás is mindegy számomra, ha a végeredmény bőven értékelhető kategória, nem igazán szoktam plakátot nyomtatni, hogy kelljen mondjuk 108mpx. Ha pedig kéne, biztos nem egy mobilos kamerával bohóckodnékDe remélem azért van 8K-s megjelenítő is, hogy gyönyörködhess azokban a felvételekben (OIS nélkül biztos szép látvány
).
Fogadd el, hogy mindenkinek mások az igényei. Valaki a számháborúban szeret nyerni, valakinek a terméktámogatás és az ökoszisztéma jelenléte a plusz.
Én inkább venném az SE-t, mert jobban megfelel az igényeimnek. Hiába erősebb néhány műszaki paraméterben a saomi, a szifon bőven visszahozza az szoftveresen.
szvsz -
aujjobba
addikt
válasz
Robitrix #155 üzenetére
‘nem a technikát fizeti ki az ember, hanem a rohadó megharapott almát’
Mindenképp muszáj szarozni?
Becsülendő, hogy a használhatósága határáig használod a készüléked, én is így teszek három éve egy iPhone Xr-rel megelégedéssel. Azelőtt meg egy iSE 2016-tal, sajnos az tönkrement 3.5 év után.
Nekem ez jött be jobban, neked meg amaz, mégse fikázza senki a telefonodat.szerk.: najó xsjado93 kicsit megfikázta, de az válasz a tiedre. Tudod, te kezdted, tisztára mint a vita az oviban
-
válasz
Robitrix #155 üzenetére
Az a proximity szenzor is milyen jól működik a saomin. Tuti van rajta Apple pay szintű fizetési lehetőség is. Illetve tuti olyan sűrűn és sokáig fog támogatást is kapni mint az SE. A szervíz hátteret, a tartozékkínálatot és az értékállóságot meg már meg sem említem, az is csak az almacefre okozta bódultság miatti kényszerképzetek…
-
janeszgol
félisten
válasz
Robitrix #155 üzenetére
Az iSE 2022 SoC-ban jóval erősebb, mint az SD888. Minden másban elavultabb.
Az én nagy Xiaomi kedvencem a Mi 11i. 240k körül nyitott, 160 ezerért akartam volna venni, de 3-4 hónap alatt teljesen elfogyott. Még szolgáltatónál sem lehetett kapni, hiába rendelte meg az ember.
Majd használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A rend őrei
- Elite: Dangerous
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével