- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Robitrix #176 üzenetére
Azért a virtuális csodaszenzor egész sok modellben (pl a tiedben is) benne van: [link]
A két rendszernek amúgy tök más a memóriakezelése, a saomis 8 gigával sem mész többre mint a szifonos 4 gigával, ha közben mindent kilő.
A 4.7” az valakinek pont, hogy előny. A nagyobb =/= jobb…
Felbontás már az SE-ben is bőven elég, főleg akkora méretben.
A képfrissítésen való rugózást sem értem sokszor (játékoknál sem), főleg amikor olyan metaforákat alkalmaznak, mint a diavetítés egy fluid animációra, hiába csak 30/60 fps.
A felbontás is mindegy számomra, ha a végeredmény bőven értékelhető kategória, nem igazán szoktam plakátot nyomtatni, hogy kelljen mondjuk 108mpx. Ha pedig kéne, biztos nem egy mobilos kamerával bohóckodnékDe remélem azért van 8K-s megjelenítő is, hogy gyönyörködhess azokban a felvételekben (OIS nélkül biztos szép látvány
).
Fogadd el, hogy mindenkinek mások az igényei. Valaki a számháborúban szeret nyerni, valakinek a terméktámogatás és az ökoszisztéma jelenléte a plusz.
Én inkább venném az SE-t, mert jobban megfelel az igényeimnek. Hiába erősebb néhány műszaki paraméterben a saomi, a szifon bőven visszahozza az szoftveresen.
szvsz -
válasz
Robitrix #155 üzenetére
Az a proximity szenzor is milyen jól működik a saomin. Tuti van rajta Apple pay szintű fizetési lehetőség is. Illetve tuti olyan sűrűn és sokáig fog támogatást is kapni mint az SE. A szervíz hátteret, a tartozékkínálatot és az értékállóságot meg már meg sem említem, az is csak az almacefre okozta bódultság miatti kényszerképzetek…
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával