Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Korrekt összeszedett cikk ! Hatalmas help !
Köszönöm !
-
zozinho
csendes tag
Nekem az LG Velvettel volt "randim" de két hét múlva túladtam rajta. Gyönyörű dizájntelefon de a mérete és a burkolat sikamlóssága nem tette hasznos társsá a mindennapokra. Hosszú ujjú hegedűmúvész csajoknak jó akik egyébként is táskával mennek mindenhova. A szolgáltatónál az eladó beszélt rá, utolsó darabok meg ilyen szöveggel - én meg barom módon be is dőltem neki
-
kzcs
tag
A tablet számla kiállításra és kártya fizetés fogadásra kell, így emiatt kell az NFC. Így nem szükséges on-line kassza + egy kártyás terminál. Ma már ez nem egy különleges megoldás, csak kevés a megbízható és nem kínai megoldás. Szoftveresen a kártyás fizetés (kivéve a chip és mágnescsík leolvasás) megoldott de kell NFC az eszközbe érintéses fizetésre (GPay is OK) Ráadásul jövőre nyárra a nyugta is elktronikus lesz, mert nem csak a kínaiak akarnak belelátni hanem a NAV is, hogy mit árulsz pld a piacokon . Ott még nem kötelelző az on-line kassza, de ennek is vége.
-
Kampó
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Hát sajnos igen...
-
rozsgyi
tag
Sohasem értettem, hogy minek kell új verzió mindig a szoftverekből? Ha valami működik, akkor minek új? Főleg évente... Igazából három-négy évig bőven lehet használni egy telefont, ha fizikailag nem megy tönkre. Én értem a telefongyártók ebből eredő frusztrációját, de álljanak át! Más termékeknél is működik a sok éves termkciklus, és nem halnak bele...
-
rep3at
őstag
válasz
A Molyember
üzenetére
Ahogy minden más terméknél is sajnos..
-
A Molyember
tag
Ertem mit szeretnel mondani, de az en gyomrom nemigen akarja bevenni, hogy hulladekokert ennyi penzt kernek, igy eszem agaban sincs tobbnek tekinteni oket annal, mint amik.

Viszont az a szomoru, hogy lassan kikopnak az ertelmes aron elerheto tavalyi modellek, aztan mar csak az elszallt arazas marad nekunk.
-
Kampó
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
szerintem elbeszèlünk egymás mellet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest