Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nyáron egy esküvőre voltam hivatalos, kellett egy karcsúsított, fehér ing...Az üzletben a hölgynek elmondtam a paramétereket, hogy mit szeretnék, erre hozott egy rózsaszínű inget is, hogy ez nekem mennyire, de nagyon jól állna. Megköszöntem neki, hogy ez nekem már "too much", ezt a színt erre az alkalomra nem viselném. A hölgyike felháborodottan vissza szólt, hogy nem tudja, hogy mi bajom van, ez 'eper színű'. Mondtam neki, hogy ha ezt a helyzetet már így kell magyarázni, akkor régen rossz

#8 @Elit3Zotya: Hol van már ez a világ! Szomorú, abban az era-ban rendes formákat, színeket láttunk, mertek bátrak lenni a formatervezők. Manapság meg minden egykutya

Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Escape from Tarkov
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest