Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
+1. Lumia 520-al kezdtem WP-zni. Aztán elkapott a gépszíj és 830-ra váltottam, emlékeim szerint én is tok nélkül használtam, szerettem, de meghalt rajta az érintőkijelző alsó 3 'gombja' és kompletten cserélték a kijelzővel együtt még a Váci úti Nokia szervízben. Volt hozzá rikítózöld hátlapom is
Utána el is adtam, de olyan stabil telefonom sosem lesz több... -
Neurotoxin
őstag
Nyáron egy esküvőre voltam hivatalos, kellett egy karcsúsított, fehér ing...Az üzletben a hölgynek elmondtam a paramétereket, hogy mit szeretnék, erre hozott egy rózsaszínű inget is, hogy ez nekem mennyire, de nagyon jól állna. Megköszöntem neki, hogy ez nekem már "too much", ezt a színt erre az alkalomra nem viselném. A hölgyike felháborodottan vissza szólt, hogy nem tudja, hogy mi bajom van, ez 'eper színű'. Mondtam neki, hogy ha ezt a helyzetet már így kell magyarázni, akkor régen rossz

#8 @Elit3Zotya: Hol van már ez a világ! Szomorú, abban az era-ban rendes formákat, színeket láttunk, mertek bátrak lenni a formatervezők. Manapság meg minden egykutya

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána el is adtam, de olyan stabil telefonom sosem lesz több...