- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Dryman
őstag
UP!
Privát ment feléd! -
Dryman
őstag
Privát ment feléd!
-
Dryman
őstag
Bocsáss meg zajlik az élet elég viharosan körülöttem és ez kimaradt.....
Most a kedvedért ismét becipeltem, hát mit ne mondjak, fogalmam sincs melyik ramfoglalat melyik procihoz való, de a négyből az első kettőbe raktam 2x64M ramot, és elsőre indult, de a raidbe szervezett HDD-k hangja ahogy kezdenek felpörögni, valami megfoghatatlan,mintha egy rotor forogna a szobában....
Ja a raid-es cuccot át kell hogy nézzed, mert én minden cuccát odaadom a gépnek, de a raid szervezése valamiért nem ok, nem értek hozzá, de sikerül is belépnek a raid kártya biosába ctrl+R-rel, akkor kiírja hogy raid valami firmware indítása, és hopp egy ujabb bioshoz hasonló kék menüs ablak, ahol konfigurálni lehetene ha tudnám hogy mit kell.......
Windows NT server volt az op rendszer, és mikor írja a bootolási folyamat hogy valamelyik raid eszközt nem sikerült helyesen detektálni, akkor választhatom azt hogy ezen eszközt kicsukom a rendszerből, ekkor szépen továbbmegy és bebootol a gép......
röviden ennyi
TommyLee73 nem tudom hogy mijáratban lesz Győrben az én kis boltozásomat leszámítva, de bízom benne hogy meg tudjátok beszélni.......
itt üzleteltünk, az adatait innen kinézheted!
[link] -
Dryman
őstag
Az én kacatomat nem tudnád elvinni, na jó megvenni.......
10K-ért odadaom procistól mindenestől, csak vidd már el!
Tuti hogy működik, csak ugye a ramok hiányával küzd!
Nem ismered TommyLee73-at, 7végén bizniszelünk, hoz pestről nekem cuccot, és vihetné is vissza neked a masinát, én vonattal nem vállalom 23kilót cipeljen valaki más!
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest