Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Ez nagyon jól hangzik.
Végre meg nyugtattatok.
Nem igazán szerettem volna notit venni. Eleve azért, mert nehezen és drágán lehet fejleszteni, és amint tudjuk, a mai gyors fejlődésnél, 4-5 hónap után lehet új cuccokat beszerezni. Notinál ahogy hallom, elég zűrös ez a dolog, de olyat is hallottam, hogy kompletten az egészet cserélni kell, viszont eladni lehetetlen. Meg aztán, itthon van már egy aránylag elfogadható Pc, bár léhetne ezen is 1-2 dolgot cserélni.
kisninja, ha aktuális lesz a dolog megkereshetlek ezzel kapcsolatban? -
törölt tag
ne higyj nekik
már persze ha nem a mostani géped akarod egy az egyben a kamionban használni...
itt kérdezősködj: [link] -
laca500
aktív tag
Tudom, talán most ez egy kicsit furcsának és morbid ötletnek tűnik, de semmi kedvem az itthoni jó kis Pc-t lecserélni egy notira. Meg megmondom őszintén, hogy nem is szeretem a notikat, illetve szerintem drágák is.
Na visszatérve az eredeti témához.
Úgy néz ki a dolog, hogy ha minden jól megy a jövő hónaptól kamionozni fogok. A navigáció, a Tv nézés, és esetleg néha egy kis játékhoz kellene valahogy megoldani ezt a kérdést.
Szerintetek egyáltalán megoldható? Hely, higgyétek el van rá. Megdöbbentő mekkorák ezek a kamionok belül. Szóval ez nem hiszem, hogy gond lenne.
De viszont ami gond lehet, az a gép és az Lcd fogyasztása. Ahogy számolgattam, úgy kb. 250W-ról lenne szó. Bár ehhez teljesen analfabéta vagyok.
Nektek mi a véleményetek? Egyáltalán megoldható ez? És ha megoldható, akkor ilyen Watt felvételénél két 12 voltos akksi hány órát bírhat ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- I5 9400 Komplett gép MSI Rx570 8gb, G.Skill Ripjaws,Corsair Hydro H45
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már persze ha nem a mostani géped akarod egy az egyben a kamionban használni...
gyakorlatilag úgyis egy ilyet akarsz összerakni egy gépből és egy lcd-ből. cska ezzel sokkal több melód lesz, kevésbé fogod tudni használni, és talán még többe is kerül.