- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
Ö veszi magának. Legfeljebb 1 picit belepótolok.
-
DBoy
csendes tag
Cargo: a csaj veszi
vagy te veszed neki karácsonyra
mert ha te veszed neki karira örüljön,hogy kap...
most nem azért... de... komolyan... -
Cargo
aktív tag
Tehát 15K-ig keresünk valami jó szép telcsit kamerával.
-
Cargo
aktív tag
Hy nah ferko megmutattam a csajnak de nem igazán jött be neki. Ugyhogy szabad a vásár.
-
Cargo
aktív tag
Fel
-
M0Dair
senior tag
-
ferkoboy
senior tag
Akinek KP-ert kell SE T300, kameraval, aze lesz a telcsi...persze csak ha kell.
-
Cargo
aktív tag
Sorry hogy igy belepofátlankodok az üzletetekbe de engem is lehet hogy érdekelne.
-
M0Dair
senior tag
Figy, ráér nekem, csak énse tok messze elmászkálni, mert suliból suliba rohangálok, most meg aztán főleg, mert vezetni is tanulok, szal káosz van...
Az utam meg egy nagyforgalmú helyet kereztez, ez pedig a Kodály körönd...
Ha valamikor eltudsz oda jönni az jó, de, ha nem, akkor 1 hétig tuti nem tok elmenni a telcsiért!
Dobj mélt, én is írtam már neked, bár azóta már lebeszéltük a dolgot! -
Spirit
őstag
Na jó, 13.2e ft-on már nem veszünk össze.Most úgysincs kifejezetten helye a pénznek, csak egyszerűen nincs szükségem a telóra.Akkor?Mikor,hol?Nekem mmászkálni nem igazán van kedvem, ma meg főleg, dolgom van itthon.Ha esetleg találkozhatnánk a Békásmegyeri hév-megállóban, akkor még ma is benne vagyok.(Szentendrei hévvel félúton kb.)
-
Spirit
őstag
15-nél lejjebb?Akkor inkább várok.Apróneten 15-ért a kopott, sérült st55-öket adják.
Jah, T-mobileos
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Nekem lenne egy Siemens St55-ösöm.65536 színű, természetesen polifónikus, vga kamerás, dobozos, februárig garis.Új töltő, aksi, tökéletes állapotban.17-18 kröül futnak,ahogy nézem, mondjuk 15-ben kiegyezhetünk.Na?
-
ferkoboy
senior tag
Meg megvan a telo, de ocsemnek kp kell. Autot meg at kell iratnia, igy masik telcsi csere nem tema.
-
Cargo
aktív tag
fel
-
ferkoboy
senior tag
Mindenkinek annyit,h. a hetvegen eldol. Megbeszeljuk!
-
M0Dair
senior tag
-
Cargo
aktív tag
Csak most értsd meg hogy benéz ide valaki akinél mondjuk a nöci álmainak telefonja van és inkább nem is szól hozzá a témához mert lártja hogy itt már nem is erről van szó. Amig nem tud valamiről az ember addig az nem fáj.(mármint az imélre értendő) De ez szerintem köztudott. Nah hagyuk mind1. ferko ha érdekel az üzlete add oda modair-nek nyugottan mert tököm se tudja mikor szerzek a telefonról képet. Időm az van.
-
ferkoboy
senior tag
LG igaz,h. xar, de 8x-os pioneer irot is tudok 16k-ba... szvsz az +/- az oem toshibad meg legujabb kuatatasaim szerint csak dvd-r,dvd-rw lemezeket irogat, +osakat meg nem. A zacsis toshiba meg aszem mar egy eve is olyan 20k korul volt...
...Gianninal lehet 9k-ert venni vadi uj 4x-es hp irokat!...
Sorry amugy az offert!
[Szerkesztve] -
Cargo
aktív tag
Bár nem vagyok az a rinyálós fajta na de azélrt gyerekek ez már sok lesz... MOdair ha ennyire teccik akkor talán emilben is lehet rendezni. Arról már nem is szólva hogy talán én voltam az 1. és nem tudom hogy ott nálatok mi a szokás de ez itten ópusztaszerröcsögén pofátlanságnak számit. Nah mind1. Jóéjt up. Tehát még mindig keresek egy a témában emlitett mobilt. De lehet hogy kettő lesz belőle. Ugyhogy várom az ajánlatokat.
-
ferkoboy
senior tag
Ennek is birja az akksija 5-7napig,sot ha alig hasznalod meg aszem volt ra pelda,h. 10 napig is kibirta. De 5 napot ez is tud, az fix!
Megkerdezem ocsemtol. Ara igy passz, nem neztem szet, de ha kell, akkor ott van kamerastul, irjatok ra valami relais arat (nem kell lehuzni a 3.14csaba...).
Majd tajekozodom... -
Cargo
aktív tag
Hát nem 2X küldte el...
[Szerkesztve] -
Cargo
aktív tag
Hajrá emberek csak igy tovább...
-
ferkoboy
senior tag
-
ferkoboy
senior tag
rajzold le ;)
-
Cargo
aktív tag
Nem ez lenne a gond hanem az hogy a csajnak nincs nete. Még gépe sincs. Ugyhogy valami manuális képet kéne találnom.
-
ferkoboy
senior tag
A telcsi ilyen bordos elolappal van. Keress kepet rola neten, de ha gondolod kereshetek en is valami hasonlot, es dobok akkor linket.
-
Cargo
aktív tag
Okays csak a csajnak kéne mutatnom 1 képet róla...
-
ferkoboy
senior tag
Szolj itt, hivj fel, vagy irj mailt, ha kell! Illetve egyezunk meg,h. mennyibe...
-
ferkoboy
senior tag
Oks!
-
Cargo
aktív tag
Hmm... Nem rossz. Megkérdezem a csajt és meglátjuk.
-
-
Cargo
aktív tag
tudod kiváncsi lennék az általános rizsára. Gari állapot stb.?
-
ferkoboy
senior tag
Figy: SE T300, kulso, csatlakoztathato kameraval! ...ha gondolod tudok egy ilyet...
-
Cargo
aktív tag
tom meg is venném de a csaj akinek kell annak kamera a fontos. Meg persze a szines kijelző. Tudod a mai nőőők...
[Szerkesztve] -
Cargo
aktív tag
Hát azért ha az apró 14Kért akkor nehogy máér egy 15-20K-s ajánlattal szurja valaki ki a szemem.
-
Djuice
tag
nettó
igen,de ennyiért senki nem fogja eladni mostanában,hiszen egy új telefon ez még
-
Cargo
aktív tag
pl vegyük a cv65. Nettó vodás ára 16K Ez egy év garival mindennel. Nah most szerintem reális ph-s ára 13K lenne szvsz. Bár ebbe természetesen a tulajnak van beleszólása.
-
Cargo
aktív tag
Hát tudod szerintem van egy-két ilyen árban lévő mobil. Bár mondjuk ez lehet hogy csak az én képzelgéseim. De ha egy t610et már kapsz 19K ért akkor szerintem kell lennie.
[Szerkesztve] -
Djuice
tag
ennyiért nem nagyon fogsz kapni azt remélem te is tudod.Legolcsóbb a t720i,kamerával kis mázlival 15
-
Cargo
aktív tag
Nah senkinek sincs ilyen tulajdonságokkal rendelkező telója?
-
Cargo
aktív tag
ehát valami jó kis kamerás telót keresek. Aksija birja egy jó pár napig. A teló jó állapotban legyen mert csajhoz megy. Gari előny.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest