- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
István971
tag
Maradjunk csak nyugodtan abban hogy egy Samsung s24 ultraval szemben meg mindig inkább egy honor magic 5 pro ajánlanék bárkinek aki olcsóbb de jó telefont akár venni.
A Samsung meg akik fólia nélkül adják a telefont már rég felismerték a lehetőséget abban, hogy, mindent külön él lehet adni és a vásárló réteg köztük szépen te is mindent megfog venni.
Ebből élnek.Az előző megszolalasban nem volt kamera.
Régebbi szövegekben volt.A vélemény változatlan...
-
István971
tag
Sajnos egyáltalán nem igaz amit mondasz.
Következő a helyzet bármilyen xiaomi vagy honor készüléket veszel mindegyiken alapból van fólia ez szerintem egy eleve nagyon pozitív dolog.
A gyártói hozzá állást kell nézni a vevő szemszögéből tudó gondolkodást.
A telefon töltő cirkuszt meg sem említem az ostoba iPhone kitalálta, hogy nem kell a Samsung majom meg le utánozza...
2022 augusztusban megfogattam soha többet Samsung telefon, ezt azóta is nagyon szépen tudom tartani, iPhone meg az x verziónál abba maradt.
Egész egyszerűen nem jó a rendszer.
Ennyi. -
István971
tag
Na itt van a probléma.
..... Megszokott......
Többszáz ezer forintot fizetsz azért hogy valami nem működik és erre oda írod hogy megszokott.
Itt van az alapvető probléma, ha az emberek tömegével vissza vinnék a telefont akkor igen csak el gondolkozznának rajta, hogy hogyan is legyen az a tesztelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- HBO Max
- Gumi és felni topik
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest