- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
István971
tag
Maradjunk csak nyugodtan abban hogy egy Samsung s24 ultraval szemben meg mindig inkább egy honor magic 5 pro ajánlanék bárkinek aki olcsóbb de jó telefont akár venni.
A Samsung meg akik fólia nélkül adják a telefont már rég felismerték a lehetőséget abban, hogy, mindent külön él lehet adni és a vásárló réteg köztük szépen te is mindent megfog venni.
Ebből élnek.Az előző megszolalasban nem volt kamera.
Régebbi szövegekben volt.A vélemény változatlan...
-
István971
tag
Sajnos egyáltalán nem igaz amit mondasz.
Következő a helyzet bármilyen xiaomi vagy honor készüléket veszel mindegyiken alapból van fólia ez szerintem egy eleve nagyon pozitív dolog.
A gyártói hozzá állást kell nézni a vevő szemszögéből tudó gondolkodást.
A telefon töltő cirkuszt meg sem említem az ostoba iPhone kitalálta, hogy nem kell a Samsung majom meg le utánozza...
2022 augusztusban megfogattam soha többet Samsung telefon, ezt azóta is nagyon szépen tudom tartani, iPhone meg az x verziónál abba maradt.
Egész egyszerűen nem jó a rendszer.
Ennyi. -
István971
tag
Na itt van a probléma.
..... Megszokott......
Többszáz ezer forintot fizetsz azért hogy valami nem működik és erre oda írod hogy megszokott.
Itt van az alapvető probléma, ha az emberek tömegével vissza vinnék a telefont akkor igen csak el gondolkozznának rajta, hogy hogyan is legyen az a tesztelés. -
István971
tag
Ezzel nagyon is egyet értek, amikor megvettem a Samsung s22ultrát áprilisban augusztusig szerencsétlenkedtem a rossz kamera képekkel és az utolsó húzás a tűzijáték, egyetlen jó vagy éles képet nem bírt csinálni a telefon.
Akkor megfogadtam soha többet nem veszek ebből a telefon márkából.
És igen, ilyenkor 600 forintért te vagy a beta teszelő.
De ez még akkor is keserves lenne, ha csak 200 forintba kerülne a telefon ami nyilván nem fog megtörténni.
Szóval aki esetleg a kamera gondokkal küzd várjon fél évet ha akkor sem jó utána lehet nagyon gondolkozni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest