Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
ügyesen!!
amúgy én is most akarok majd vm,iko a az a mole4x amibe a tük vannak asszem az az apa nah az nem gond me találtam, egy toll betétet aminek a tetején volt egy qpak és azt leszedtem, és ha az rádugonm akko pont benyomja amit kell de az ATX meg amia tápon van molex nah az még nem megy a sata is sima ügy!!!oda meg azt csinálod h én pl müszerész csavarhúzot bele dugtam(az alja felől dug a kábel és a műanayg közé mert akkor ha meghúzod a cuccost akko kijon mert ott van egy kis fém lap amit pont benyom a csvarhúzó!!
De vki nekem megmondhatná h az atx csatit h a kukacba szedjem le má próbáltam egykét eszközzel!
Hála istenek van egy ezer éves atx tapom azon gyakorlok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest