- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hiába frissítenéd a BIOS-t akkor sem menne az alaplapban az a CPU. Jól nézted a CPU support-ot nincs köztük Toliman magos CPU támogatás. Phenom x3 8650.
Szerintem add el és vegyél olyat amit támogat az alaplap.
Mondjuk a cpu supportot előtte kellett volna megnézni.Ezért nem kellett volna új topicot nyitni, legközelebb ITT is megkérdezheted.
Valamint kérdés előtt, nyugodtan használd a keresőt. -
Bubifiu
csendes tag
K9VGM-V
a fent leírt alaplapomhoz vettem egy AMD PHENOM X3 8650 procit, amire azt írja az alaplap, oldala, hogy nem támogatja (nem is megy a gép ha beleteszem a procit)... Ha frissítem a BIOS-t akkor elvileg működnie kellene a procinak, vagy teljesen mind1 és ezt már bebuktam? (az alaplapom kb. 5 éves azóta nem volt frissítve a BIOS). A segítséget agyon köszönöm =)
Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest