- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #15 üzenetére
Hát nem tom, hogy ennyiben különböznek és máris 3x ára van... hm... reméljük októberre ez az ár lejebb esik...
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #11 üzenetére
Arról sajnos csak negativot hallottam.
Meg régebben meggyűlt a bajom a VIA chipsettel. Ugyhogy sajnos maradok az nforce-nál.
-
s_knight
tag
válasz
BobChemistry #9 üzenetére
Nekem azért nem lesz jo, mert ha updatelem a rendszer 64bitesre akkor az Nforce 4es alaplapok ahogy néztem PCI Exp. esek.
IGy sajnos ezt a kártyát cserélnem kell majd. Pedig nagyon megvagyok vele elégedve.
-
s_knight
tag
Up...
-
s_knight
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha már van ilyen topic, de nem volt időm átolvasni az egészet, hogy erről az alaplapról irtak e valahol.
Szóval erről az alaplapról szeretnék több infót megtudni K8N Neo2-F (MSI)! Ugyanis egy AMD 64 FX-55ös procit szeretnék majdan venni, s most elkezdtem nézelődni, hogy milyen alaplap is kellene hozzá. Grafkártyát nem szeretnék egyenlőre cserélni. Csak alaplap, proci, ram esetleg táp. Mást nem. Szóval ki mit tud ajánlani esetleg erről az alaplapról valakinek bővebb infó?
Amugy az AMD 64 FX-55 höz milyen ramok jók? ( 1G kiszerelésben. )
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest