Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Mindenképp lesznek mérések mivel ez nálam amúgy is mánia, jelenleg is napjában több alkalommal mérek és tesztelek pinget ha meg átállok az újra ott tuti ezerrel fogom tolni.
Az átjárók az átállás után változtak amúgy, a ping jóval alacsonyabb lett és jobban tartja is, 6-8 között ugrál az eddigi 12-16 helyett, amennyire tudom más vonalon jön már a net felénk mint eddig. Elvileg változásnak nem kell lennie a sebességen kívül és mivel a koax technológia osztott erőforráson alapul így mindenhol igaz amit írtam hogy több előfizető osztozik ugyanazon az erőforráson csak ez változó, van ahol 400 megabiten van ahol 800-on (Juropos területek nagy részén pl.) ha ez kevés lenne akkor kezdődik a szegmentálás amikor is elosztják a települést több különálló részre de ezt csak akkor teszik meg ha már sok a panasz emiatt.
A túlterhelt hálózat valamennyire hatással lehet a pingre is de ha jól van beállítva csomagvesztésnek nem szabad megemelkednie és jelentősen a ping értéknek se csak nem lesz meg a kínált sebesség így tehát ettől elvileg nem kell félni, aztán a tesztek majd megmondják a valóságot.
Az üzletkötés tegnap történt meg, az illető szerint 1-2 napon belül be is kötnek ha minden jól fog menni, megnövelt létszámmal dolgoznak a szerelők és még nincs tömeges igénylés. Remélem beválik a dolog, de én úgy vagyok ezzel hogy ha a jelenlegi 100mbit meglesz jóban rosszban akkor panaszkodni nem fogok mert árban ugyanott vagyok mint eddig csak közben lesz IPTV visszanézhető felvehető megállítható funkciókkal+ TVGO a mobilra meg 27 HD adás is miközben a jelenlegi analóg is marad ha kell valamire.
És igaz az is hogy az esetek többségében nem lesz kihasználva senkinél az 500Mbit mert az már elég sok, pillanatok alatt jön le minden utána meg a böngészés Youtube és hasonlók csak néhány 10Mbitet igényelnek, ez jelenleg is megvan és én pl. az elmúlt 1 évben alig tapasztaltam sebesség csökkenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest