- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fordfairlane #3307 üzenetére
ezer koszonet
-
biker
nagyúr
válasz
fordfairlane #3273 üzenetére
Valami hasonló lesz valóban a megoldás.
-
biker
nagyúr
válasz
fordfairlane #3270 üzenetére
Teljesen igazad van, jelen esetben viszont a feldolgozó rendszert érdekli némely gomb neve
Nem mindé, csak pár -
Cathfaern
nagyúr
válasz
fordfairlane #3171 üzenetére
Felmerülő problémák / módszerek alapján felteszem nincsenek automatizált tesztjeik. Márpedig akkor sokkal egyszerűbb ugrani egyszer verziót, és egyszer végigtesztelni meg javítani mindent, mind végigmenni 5 verzióváltáson, és 5x végigtesztelni mindent. De persze ez csak az én meglátásom.
-
fordfairlane
veterán
válasz
fordfairlane #3171 üzenetére
-
trisztan94
őstag
válasz
fordfairlane #2761 üzenetére
+ (#2762) Sk8erPeter + (#2763) fordfairlane
Köszönöm a teszteket uraim!
Ezek szerint akkor tényleg csak csúcskategóriás készülékeken megy rendesen. Kár.
Erről beszélnem kell a megrendelővel, pontosan a martonx által említett "összeveszések" elkerülése érdekében. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2656 üzenetére
"ragaszkodtok az 1000 sornál az inline editáláshoz", "külön editáló oldallal"
azért Te is kapsz egy facepalmot
na jó, befejeztem a grammarnaziskodást, de ez olyan szinten béna(#2653) GG888 :
na ez tényleg olyan példa, amit azért igen nehéz úgy átültetni magyar nyelvreViszont ellenpéldának mindenképp jó volt. Olyan szavak vannak benne, amiknek a fordítása csak erőlködés, és az ember visszakérdez, hogy "na most akkó' mi va'?". Viszont ez az "editálás" szó bakker...
-
válasz
fordfairlane #2656 üzenetére
Az inline szerkesztésre +1000, viszont szerintem a külön oldalas szerkesztés feleslegesen törné darabokra az adatgyűjtő munkáját. Esetleg popuppal, de navigálni tényleg ne menjen sehová ha nem muszáj.
-
Polesz
addikt
válasz
fordfairlane #2642 üzenetére
Igen, közben rájöttem, kipróbáltam hogy csak echo a nyers adatnak és láss csodát fut mint az istenharagja
Sajnos nagy adatmennyiségről van szó, de belső használatnál viszont gyorsan fut az egész.
-
Speeedfire
félisten
válasz
fordfairlane #2622 üzenetére
Jó volt így, csak én bénáztam el.
-
Speeedfire
félisten
válasz
fordfairlane #2556 üzenetére
Mire gondolsz?
-
trisztan94
őstag
válasz
fordfairlane #2382 üzenetére
Nem voltak, de beállítva is ugyanaz a helyzet
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2351 üzenetére
Ezzel egyetértek. Ráadásul JavaScriptben pont rohadt egyszerű összehasonlítani a dátumokat (mondjuk Ti is ezt fejtegettétek).
(#2350) spammer : nincs mit.
De azért tényleg fontold meg, hogy jó-e neked a timestamp, mert sanszos, hogy túlbonyolítod. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2339 üzenetére
Dehogynem. A szerver hibátlanul megkapja az összes optiont, nem kell ilyen módon korrigálni, ahogy javasoltad (tehát elég úgy, hogy data: { "feladatKodok" : feladatKodok }, tömbszerűen kerül elküldésre a szervernek, ahogy Jim-Y is leírta a konkrét URL-t, abból jól látható). Amúgy nem kell ehhez WireShark, elég nézni a böngésző fejlesztőpanelét, hibátlanul mutatja ezeket a szükséges tudnivalókat...
(#2340) Lacces :
azt hogy csináltad, hogy az előbb nem kaptad meg szerveroldalon?Pedig anélkül is műxik a dolog trükközés nélkül.
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane #2339 üzenetére
Igen, így már jó, átküldi az adatokat. Köszönöm mindkettőtöknek
-
Jim-Y
veterán
válasz
fordfairlane #2336 üzenetére
de ezt a böngésző megcsinálja helyetted automatikusan nem? legalábbis nálam automatikusan csinálja
(#2338) Lacces: Network -> server.php -> Headers -> Form Data alatt
Mint ahogy előttem is írták, nem feladatKodok-ként küldi el, hanem:ajaxVegrehajtas:uj
feladatKodok[]:1
feladatKodok[]:2
feladatKodok[]:3
feladatKodok[]:4
feladatKodok[]:5 -
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #2330 üzenetére
jaja, ebben én is bízok, hogy az IE9 azelőtt kihal, mielőtt tényező lehetne. A 10-es meg valljuk be már élhetővé sikerült (már fejlesztői szemszögből nézve).
-
trisztan94
őstag
válasz
fordfairlane #2258 üzenetére
Tudom, az a lényeg, hogy js alapú legyen. Egyszerűen gyűlölöm a PHP-t, rossz ránézni is (csak hát ugye nem fog az átlag megrendelő többet fizetni egy .Net-et futtató tárhelyért csak azért mert én nem szeretem a php-t
)
A node.js-es tárhelyek pedig kb egy árban vannak a php-sokkal, tehát így máris kedvezőbb a dolog
Más:
http://madesignuk.com/uploader/
Pontosan egy ilyen animációra lenne szükségem, nem tud erre valaki egy plugint? Már vagy fél órája bogarászom a stackoverflow-ot.
Az lenne a legjobb, ha ajax támogatás is lenne, tehát egy ajaxolt oldalt húzna be az animációhoz.. -
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #2244 üzenetére
Node, IE devtoolja, visszamenőlegesen IE5-ig tudja kompatibilitás módban futtatni magát, és még eddig sose futottam bele olyan helyzetbe, hogy ne lett volna 100%-osan megbízható a visszaskálázás.
Én jelenleg is IE10-el fejlesztek a melóban, IE8-ra visszaskálázva (nemrég még Ie6-ra volt visszaskálázva), hogy az átlag userek IE-jét szimuláljam. 100%-os a kompatibilitás, mindeféle extra telepítés, meg trükközés nélkül is. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2244 üzenetére
Wow, ezt nem is ismertem, köszi, ez jól jöhet még!
-
Speeedfire
félisten
válasz
fordfairlane #2203 üzenetére
Már, hogy ne lenne IE9 xp alatt?! Csak sz*rnak frissíteni. Nálunk is a cégnél ff xyz (esr?) verzió és IE8 amin mennie kell mindennek.
-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #2203 üzenetére
Nem, de 2014-től már az XP sem támogatott. Azaz aki 2014-ben még XP-t használ, az magára vessen. Ez lesz az utolsó év, amikor a nagyvállalatok is végleg elhagyják az XP-t.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #2147 üzenetére
Egyetértek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #1991 üzenetére
"Lehetséges, ha például más programrész rész is használja a document ready metódust"
Itt nem egészen értettem, mire gondoltál, a ready-nek több event handlere is lehet:
http://jsfiddle.net/y9eZZ/ -
Vekko
aktív tag
válasz
fordfairlane #1988 üzenetére
Működik, köszönöm!
-
Vekko
aktív tag
válasz
fordfairlane #1983 üzenetére
Köszi a script tagek maradtak el igen. Már meg is jelenik a gomb, viszont nem hozza elő a tartalmat, pedig még az eztet.html elnevezést is követtem.
-
trisztan94
őstag
válasz
fordfairlane #1897 üzenetére
+ Sk8erpeter
Köszönöm a segítséget! Természetesen tudom, hogy meg nagyon sok tanulni valóm van, sok fogalmat rosszul ertelmezek, nagy segítség, hogy kijavitotok, mondjátok a jobb kódot.
Bár már elég sokat fejlődtem azóta mióta kezdtem, még mindig vannak hiányosságok melyeket pótolni kell
Martonx: igazad van, tényleg jó volt a kód, valami baja volt az internet explorerrel (ügyfél kérte, hogy legyen optimizalva rá .. )Amúgy bocsi, hogy csak most reagalok, sok dolog történt mostanában, jelenleg vonaton ülök, megyek fél évet cserediakkent Norvégiába
Természetesen reagálok majd normálisan mindenre ha odaértem
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
fordfairlane #1783 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó, pont ilyesmire gondoltam, nagyon tetszik.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
fordfairlane #1781 üzenetére
Az biztos hogy sok van, egy napom ráment mire kiválasztottam a nekem tetszőt, de akkor lehet, hogy újabb után kell néznem. Még ma este nekiesek, beszerkesztek egy másik fajtát, megnézem azzal esetleg működne-e. Gyors megkerestem az "enyémet", [link], most látom, hogy nem mai gyerek, 2009-es bejegyzés. Valami hasonló füles, tab-os Slider kellene. Köszönöm a segítséged
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
fordfairlane #1779 üzenetére
Köszi, igen, arra tippeltem én is de ha bármelyiket is törlöm akkor vagy a weboldal vagy a Slider nem működik. Ha mindkettő benne van akkor szintén nem működik. Összehasonlítva a két fájl tartalmát, nem is egyeznek meg. A jquery.min.js sokkal bővebb mint a Slider-hez tartozó jquery.js.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest