- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
list($a,$b,$c,$d,$e,$f,$g,$h,$i,$j,$k,$l,$m,$n,$o,$p,$q,$r) = $row;
echo '<tr class="row_a'.$c.'"><td>'.$b.'</td><td>'.$d.'</td><td>'.$e.'</td><td>'.$f.'</td><td>'.$g.'</td>
<td>'.$h.'</td><td>'.$i.'</td><td>'.$j.'</td><td>'.$k.'</td><td>'.$l.'</td><td>'.$m.'</td><td>'.$n.'</td>
<td>'.$o.'</td><td>'.$p.'</td><td>'.$q.'</td><td><textarea class="row1">'.$r.'</textarea></td>Uhh, ez azért erős. Erről a változónév-használatról javaslom, sürgősen szokj le. Egyébként sem nyersz semmit azzal, hogy a $row változóból a megfelelő kulcson lévő értékeket átrakod egy másik változóba, aminek $a, $b, $c, stb. a neve, inkább értelmesen kellene elnevezni/lekérni az oszlopokat (van alias).
Mindenesetre a kód karbantartása szempontjából a legrosszabb döntés ilyen változóneveket használni. Persze ilyen mennyiségnél nyilván egyből lehet tudni, ezzel mit is akartál csinálni, de nehogy aztán rászokj, meg ugye előfordulhat, hogy ez a kód még bővül, és kezdeni is kell valamit a kiíratáson kívül a változókkal, akkor meg nagyon fájni fog később, hogy ilyen változóneveid vannak.Amúgy 1200 sor formelemekkel kiegészítve, az tényleg rengeteg egy táblázat összerakásánál, valószínűleg ráadásul felesleges is akkora táblázatot megjeleníteni, úgysem lát át akkorát senki. Bár lehet, hogy kliensoldalon akarod utána szűrni, nem tudom, de mindenesetre ahogy már írták, összerakni egy ekkora táblázatot, mindenféle plusz elemével együtt, majd ezt bepasszírozni a DOM-ba, feldolgozni nem gyengén erőforrás-igényes a böngészőnek. És tényleg nem szerveroldalon kellene összeraknod. (JSON-ről, meg json_encode-ról itt írtam alul, hátha segít: [link].)
-
-
Polesz
addikt
Mivel jelenleg itthonról fejlesztem a belső gépen futó alkalmazást ezért rdesktoppal beléptem egy belső gépre és elindítottam ott is a lekérdezést. 3 mp alatt sikerült értékelhető eredményt produkálni, tehát a külső használattal van itt a probléma. A dolog így megoldódik magától mivel ez kimondottam intraneten használt alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest