- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
NAGYON OFF, de egyébként egészségügyi oka van annak, hogy általában - elsősorban észrevételeim szerint alapvetően UNIX/Linux-eredetű programokban - inkább sötétes színek dominálnak a szerkesztők sminkjeinél a syntax highlighthoz? Tehát alapszín mondjuk fekete, aztán a változók meg mindenféle egyéb. Én inkább világosabb színű syntax highlighthoz vagyok hozzászokva, olyan jellegűt szoktam beállítani az IDE-kben, ami default a Notepad++-ban vagy a NetBeans-ben - de a Visual Studio-ban is defaultként világosabb színek dominálnak.
Tehát ha kevésbé virít (sötétesebb színű), akkor tovább bírja a fejlesztő szeme?Ja, egyébként ha valakinek kell, SASS syntax highlightot ezzel sikerült jól összehozni a Sublime Text 2-höz: [link]
Most próbálgatom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudom, ki az a Paul Irish.
Szerk.: ja, most megnéztem a pofáját, ismerős, már olvastam cikkeket tőle, de amúgy nem tudom mihez kötni, nem jegyzek meg ilyeneket, hacsak nem nagyon sokszor találkozom egy névvel, vagy nem muszáj.
Ha SASS support is van, akkor tényleg faszányos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Napelem
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest