- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #1101 üzenetére
Nem írtam, mert még nem volt időm kipróbálni
Holnap megnézem. ( de mondom, közvetlenül a post előtti sorban raktam egy alert(valasz.egybenminden) -t korábban, és szépen kiírta amit kellett, tehát ott még megvan a változó tartalma ahogy kell... így nekem a gyanúm, hogy vagy magának a $.post-nak van valami gondja, vagy a szerveren valami beállítás okozz a problémát... meg is nézem holnap egy másik tárhelyen, hogy ott mit csinál )
Igen, azzal volt is gond elsőre, és lehalt tőle teljesen... ezért raktam a compress után még egy utf8_encode-ot... localon legalábbis ettől megjavult (ami mondjuk érthető is, mert a compress után valóban nem utf8-as karakterek lesznek
).
(Igaz, azzal is meg lehetne oldani... nem tudom melyik előnyösebb... a serialize-t nem használtam soha, így maradtam ennél, de ha van valami érv mellette, akkor jöhet
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest