- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja szóval az a gond, hogy "on-the-fly" szeretnél mondjuk generálni egy ilyen szerkesztőt, mert mondjuk valami in-place-editor-féleség lenne a szerkesztéshez: ezt pedig most úgy oldod meg, hogy mondjuk van egy gomb, hogy szerkeszt, ekkor legenerál mondjuk egy divbe egy formot, aztán mondjuk ha meggondolta magát a júzer, akkor leszedi a szerkesztést, és kicserélődik a div tartalma valami másra...aztán van, hogy mégis akarja szerkeszteni, és akkor megint visszapakolod a formot. Ugye?
Akkor tehát mégis igaz, amit javasoltam korábban, hogy csekkolhatnád azt is, hogy egyáltalán jelen van-e a szerkesztőhöz tartozó textarea (vagy a form - mutattam a length ellenőrzését, ezt minden elemre meg lehet csinálni), ha igen, akkor eltüntetéskor nem egyszerűen törlöd a div tartalmát, hanem destroy-olod a már megnyitott CKEditort, és csak utána írod felül a div tartalmát. De destroy-olni is nyilván csak akkor kell, ha már inicializálva van... ez viszont megint csak nem okoz problémát, mivel csak akkor jelenik meg a lehetőség az eltüntetésre, ha már egyszer inicializáltad is a CKEditort. Az inicializáló gomb meg mindig ugyanazt csinálja. Ezért nem értem, miért nem így közelíted meg a kérdést - már ha érthető, mire akartam kilyukadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest