Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Sylvan
csendes tag
Szia!
keresve sem találhatnál jobbat, bár én elfogult Logitech rajongó vagyok
de ez a joystick tényleg topon van, műterhelés, 7gomb egyebek...és belefér az árba is amit írsz...én mindenképpen azt mondanám, hogy GO-PLAY! -
Thx1138Hu
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Joystickot szeretnék venni és gondoltam hátha van itt néhány örült szimulátor rajongó aki tudna nekem segíteni hogy milyet vegyek
A játék amihez kell: Jump To Lightspeed
Max ár kb olyan 12.000 Ft
Én kinéztem magamnak egy logitech wingman force 3d joystickot, de ha valakinek van jobb ötlete azt szivesen meghallgatom
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest