Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyaratesz
csendes tag
Sziasztok,
Fizetésemelést szeretnék kérni, ehhez kérem a segítségeteket.
Jelenleg 267 Nettó (410 Br) + évi 200 Br. Cafetéria keretért csinálom ezt a munkát Budapesten (nincsen mobil, bérlet, autó egyéb juttatás):
- Német multinál programozási + villamosmérnöki ismereteket megkívánó munka, mérnök infó végzettséggel,
- Számítógép vezérelt, autóelektronika tesztelő programot fejlesztek, amihez a cég saját alkalmazását használom, nehéz elsajátítani,
- Naponta többszöri német és angol meetingjeink vannak, ehhez német középfokú nyelvvizsgám van, angol autodidakta módon, de tárgyalóképesen mindkettő,
- Elektronikai műszereket kell használnom a vezérlőegységek működésének teszteléséhez, a teszteléshez egyszerű segéd elektronikákat építek,
- Nyolc órás meló, sokszor 11-et vagyok bent, de ez mellékes, lecsúsztatható,
- 30 évesen csinálom, kifejezetten ezt a melót 1 éve, előtte 10 évig szintén IT + Elektronikai cégnél voltam.Szerintetek mi a reális bérigény? Vidékről mentem fel hozzájuk, szerintem a nagy lelkesedésben jócskán alálőttem a reális bérnek.
Köszi

-
magyaratesz
csendes tag
Most kb. 220-230 a nettóm juttatásokkal, kormányzati üzemeltetés vonalon. Van benne security bőven, de nem mondanám magam szakinak.
Mindig is érdekelt a sec, így ha 300-350 nettó körül el tudnék indulni ezen a vonalon, az részemről elég motiváló lenne, tuti nem hagynám ott ész nélkül. T@jnék rá, hogy junior van az ingzsebemre írva.
-
magyaratesz
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem volna felétek

Az egyik, hogy a Telekomnál behívtak egy IT biztonsági mérnöki pozícióra. Van IT diplomám, közép nyelvvizsgám, Cisco CCNA, és néhány tűzfalas gyártó gyorstalpalóinak licensze.
Ellenben kifejezetten tűzfalas / IT biztonsági gyakorlatom nincsen. Kijárós rendszergazda vagyok 10 éve.Mit lehet elkérni náluk?
A másik, hogy egy barátom a gyömrői Boschoz nyert felvételt, három hét múlva kezd terméktámogató mérnökként ( Villamosmérnöki és menedzseri feladatok, koordináció). Eléggé parázik tőle, hogy be fogják zárni egy sötét irodába, és embertelenek lesznek vele a németek
Mi várható annál a gyáregységnél?Köszi!

-
magyaratesz
csendes tag
Hali,
Már a harmadik körre megyek a Bosch budapesti fejlesztőközpontjába. 29 éves vagyok, IT helpdeskkel foglalkozom 9 éve, de hobbim az elektronika nagyon régóta. Utolsó körre hívnak vissza, biztosan szóba kerül a fizetés. Diplomás informatikus vagyok, de az ő profiljukba eső elektronikai felsőfokú végzettségem és munkatapasztalatom nincsen, csak a hobbimból származó erős ismeretek.
Mi az a tól-ig határ, amit egy termékfejlesztő mérnök, jó német nyelvtudással kereshet náluk? Tudom, nehéz kérdést tettem fel, sok bizonytalansági tényezővel, de nem ismerem az elektronikai / villamosmérnöki munkaerőpiacot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi várható annál a gyáregységnél?