Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
oké, amennyi publikus leírom:
Nem: nő
Kor: nőtöl ilyet kérdezni

Munkakör: ct. operatív ig. fejvadászcégben
Végzetség: kereskedelmi, és mérnök inf.
Nyelvtudás: angol
Netto fizetés: havonta kb 200k-ra lenne szükségem minimum, amit vagy kiveszek, vagy nem, de 6 alkalmazottnak adok kenyeret
Egyéb: az adósságaimat nyögöm a cégindítás/fenntartás miatt
Hely: Bp. -
Ketama
aktív tag
2 db OKJ tanfolyamot végeztem el még gimiben:
- alapfokú számitógép kezelő
- középfokú szoftver üzemeltető
Van egy MCP (Microsoft Certified Professional) vizsgám Win NT 4.0 serverből és idő hiány miatt (gyk. lustaság
)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása. 
-
DaSilva
senior tag
Ez a topik majd abba a holló-színház féle jelenetbe fog torkollni, aminek a végszava valami olyasmi volt, hogy 10 perccel előbb kelek, mint ahogy lefekszem, egy pohár hideg mérget reggelizek, én fizetek a főnökömnek, harmincan lakunk egy cipősdobozban, és az apám minden este lemészárol, aztán táncol a síromon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása.