Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejv@dászLány
csendes tag
oké, amennyi publikus leírom:
Nem: nő
Kor: nőtöl ilyet kérdezni

Munkakör: ct. operatív ig. fejvadászcégben
Végzetség: kereskedelmi, és mérnök inf.
Nyelvtudás: angol
Netto fizetés: havonta kb 200k-ra lenne szükségem minimum, amit vagy kiveszek, vagy nem, de 6 alkalmazottnak adok kenyeret
Egyéb: az adósságaimat nyögöm a cégindítás/fenntartás miatt
Hely: Bp. -
Ketama
aktív tag
2 db OKJ tanfolyamot végeztem el még gimiben:
- alapfokú számitógép kezelő
- középfokú szoftver üzemeltető
Van egy MCP (Microsoft Certified Professional) vizsgám Win NT 4.0 serverből és idő hiány miatt (gyk. lustaság
)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása. 
-
DaSilva
senior tag
Ez a topik majd abba a holló-színház féle jelenetbe fog torkollni, aminek a végszava valami olyasmi volt, hogy 10 perccel előbb kelek, mint ahogy lefekszem, egy pohár hideg mérget reggelizek, én fizetek a főnökömnek, harmincan lakunk egy cipősdobozban, és az apám minden este lemészárol, aztán táncol a síromon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása.