Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ketama
aktív tag
2 db OKJ tanfolyamot végeztem el még gimiben:
- alapfokú számitógép kezelő
- középfokú szoftver üzemeltető
Van egy MCP (Microsoft Certified Professional) vizsgám Win NT 4.0 serverből és idő hiány miatt (gyk. lustaság
)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása. 
-
Ketama
aktív tag
Az általam írt összeg nem teljesítményfüggő elméleti maximum. Jó állásokat meg úgy lehet találni, hogy keresel. Nem protekcióval kerültem ide. Sok olyan embert ismerek aki 300-400 ezret keres mégse igazgató. A magyar adózási viszonyok mellett nem kifizetődő alkalmazottnak lenni, ennyi.
-
Ketama
aktív tag
El kell, hogy keserítselek. Nem vagyok se termékmenedzser, se senior programozó, de még junior se.
Az IT Support: informatikai, hálózati és telekommunikációs problémák megoldása (ez a mostani munkaköröm). Outsource-ban dolgozom, ami erőforrás-kihelyezést jelent. Hogy melyik cégnél az legyen az én titkom.
A nettó 270 meg úgy jön ki, hogy mindent beleszámolok, tehát ennyi marad hónap végén nekem. Ez nem azt jelenti, hogy a bruttó fizum ennek a duplája. 13. havi meg nem csak közalkalmazottaknak jár. 
-
Ketama
aktív tag
Nem: férfi
Kor: 24
Munkakör: IT Support
Végzetség: gimn. érett., 2xOKJ, MCP, egyéb szakmai tanf., GDF végigjárva, no dipl
Nyelvtudás: angol középfok, németet kicsit értek
Netto fizetés: 270e huf
Egyéb: kajajegy, 13. havi fizu, utazási költség (benzin pénz)
Hely: Budapest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)nem raktam le ugyanebből a workstation vizsgát. Ezen kívül egy Windows 2000 hálózati rendszerhazda tanfolyam, meg most lesz HP Openview és hálózati cuccokról tanfolyam. Na meg önszorgalomból elég tetemes mennyiségű szakmai e-book olvasása.