Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
válasz
boorit
üzenetére
Klasszikus freelancer poziknál inkább órabér jellemző fizetetlen szabival, de ha egy rendes cégnél dolgozol csak épp külsősként, akkor a havi bér fizetett szabival is előfordul + egyéb benefitek (RSU, munkaeszköz, tanulmányi/egészség keret, szülői szabadság stb). Nekem most épp utóbbihoz van szerencsém.
Egyetértek, hogy 90k alatt kevésbé érdemes seniorként.
-
Revolit
senior tag
válasz
boorit
üzenetére
Szerződés függő, mit vállalsz, elkészül a project? Vagy írod a ledolgozott óraszámot havonta? (Akkor meg megint cége válogatja, hogy mennyire szigorúan nézik, akár magyarosan meg is oldható a szabi). Ők fizetnek Neked x összeget, hogy te abból hogy adózol, hogy mész szabira (akkor x mínusz le nem dolgozott órák összeget kapsz), az tényleg egyéni, de leggyakoribb azért az órabér, és havi szintű elszámolás.
Olyan is van, csak ritkább, hogy Te azt mondod havi 8k eur, ha esik, ha fúj (kis túlzással) -
boorit
csendes tag
válasz
boorit
üzenetére
Sziasztok!
1 hónapja írtam ide fizuval kapcsolatban, megtörtént az előléptetés, fizetésről még nem egyeztünk meg, a héten fogjuk megbeszélni, de valószínűleg 1,2M lesz. Közben jelentkeztem néhány pozira Linkedinen, nem feltétlen váltanék, inkább abban bízom, hogy ha jelzem hogy van egy sokkal jobb ajánlatom, akkor kicsit feljebb lehet tornászni az itteni fizut.
Viszont jelentkeztem néhány remote pozira is, most délután hívtak egy UK cégtől, azt mondták 60K GBP körül lenne az éves csomag. Kicsit bajban vagyok, hogy ez pontosan mit jelent nekem nettóban. Könyvelővel/adótanácsadóval még nem beszéltem, itt a fórumban kerestem rá, durva becslésnek kb jó ha 70%-kal számolok?
Ez egyébként jó deal? 5,5 év tapasztalat, .net fejlesztő, jelenleg multinál vagyok senior, kisebb projecten voltam eddig team lead.
-
Jhonny06
veterán
válasz
boorit
üzenetére
Az említett időszak alatt csak a te elvárásaidhoz képest nyújtottad a minimumot, vagy jött is erről felettesi/munkatársi visszajelzés? Mert rengetegen minimum szinten dolgoznak egy multinál, de ez senkinek nem tűnik fel. Pláne, ha amúgy mindig pozitív visszajelzéseket kapsz, meg projektet is vittél. Ettől függetlenül ha csak nem lesz egy komolyabb előléptetés, akkor az az ~56%-os emelés szerintem eléggé esélytelen kategória. Váltáson nem gondolkoztál? Mert a piacon ez teljesen reális bér. Mondjuk ha sokat letettél az asztalra és ez a negatív időszak nem maradt meg a felettesedben, akkor ezzel lehet érvelni. Plusz azzal is, hogy a piachoz képest le van maradva a béred.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest