Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Amire látok pldakat, lehet mert most érdekel az az amikor valaki eltöltt 15-30+évet egy területen aztán valami új más iparágakhoz képest villámsebesen kirántódik alóla és azt az újt a 23éves végzős jobban vágja mint te. Erre jellemzően lehet készülni persze van amikor nem.
De ez viszont mindig igaz volt s igaz is marad. Ezért sem szabad szerintem teljesen all in menni egy adott stackbe, minden egyéb hidat felégetve (persze ettől függetlenül lehet a fókusz 80% ott).
Én úgy számolok - aztán lehet élet felűlír - hogy még egy ideig, 40-45 éves koromig (közelebb van mint szeretném
) még biztosan tudom tartani ezt a tempót, hogy toppon legyek legújabb trendekben is, jóformán mindenki elött (nyilván rátesz a startup scaleup struktúra, kérdés ha enterprise irányba megyünk, váltanék e... eddig tipikusan ent-ben dolgoztam amúgy kivéve az elmúlt pár évet)
Viszont ott már nem hiszem hogy tudnám, vagy akarnám tartani ezt a feszes tempot, s elkezdtem minimálisan manager irányba mozgolódni, hogy addigra átválthassak, ha szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) még biztosan tudom tartani ezt a tempót, hogy toppon legyek legújabb trendekben is, jóformán mindenki elött (nyilván rátesz a startup scaleup struktúra, kérdés ha enterprise irányba megyünk, váltanék e... eddig tipikusan ent-ben dolgoztam amúgy kivéve az elmúlt pár évet)