- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Amire látok pldakat, lehet mert most érdekel az az amikor valaki eltöltt 15-30+évet egy területen aztán valami új más iparágakhoz képest villámsebesen kirántódik alóla és azt az újt a 23éves végzős jobban vágja mint te. Erre jellemzően lehet készülni persze van amikor nem.
De ez viszont mindig igaz volt s igaz is marad. Ezért sem szabad szerintem teljesen all in menni egy adott stackbe, minden egyéb hidat felégetve (persze ettől függetlenül lehet a fókusz 80% ott).
Én úgy számolok - aztán lehet élet felűlír - hogy még egy ideig, 40-45 éves koromig (közelebb van mint szeretném
) még biztosan tudom tartani ezt a tempót, hogy toppon legyek legújabb trendekben is, jóformán mindenki elött (nyilván rátesz a startup scaleup struktúra, kérdés ha enterprise irányba megyünk, váltanék e... eddig tipikusan ent-ben dolgoztam amúgy kivéve az elmúlt pár évet)
Viszont ott már nem hiszem hogy tudnám, vagy akarnám tartani ezt a feszes tempot, s elkezdtem minimálisan manager irányba mozgolódni, hogy addigra átválthassak, ha szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) még biztosan tudom tartani ezt a tempót, hogy toppon legyek legújabb trendekben is, jóformán mindenki elött (nyilván rátesz a startup scaleup struktúra, kérdés ha enterprise irányba megyünk, váltanék e... eddig tipikusan ent-ben dolgoztam amúgy kivéve az elmúlt pár évet)